Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Најава: Други део финалне борбе – победа води Звезду до „меч лопте“

Црвена звезда је била успешнија од Војводине на старту финалне серије плеј-офа шампионата Србије, и повела са 1:0 у победама. И у другом мечу наш тим ће бити домаћин, и биће то прилика да Звезда стигне на корак од нове титуле најбољег у Србији.

Поменути дуел измећу Црвене звезде и Војводине био је четврти ове сезоне, а Звезда је трећи пут тријумфовала. Новосађани су победили у Суперкупу, а наша екипа им се потом два пута реванширала у регуларном делу сезоне. Наравно, и даље има доста да се игра, и потребно је наставити са добрим партијама да би се обезбедила пета узастопна титула шампиона Србије. Капитен наше екипе, Максим Буцуљевић, у изјави за званични сајт нашег одбојкашког клуба, истиче да је једино битно ко ће први стићи до три победе, и да Звезда не сме да понови грешке из сусрета са Партизаном уколико жели да прва прође кроз циљ:

„Даћемо све од себе да поведемо са 2:0 у финалној серији. Одбојкаши Војводине ће се сигурно посветити анализи првог меча и покушаће да подигну ниво своје игре, а самим тим ће нама бити још теже. Трудићемо се да будемо што бољи, да правимо што мање баналних грешака, да са наше стране игра буде коректна, па ћемо видети. То што водимо у серији ништа не значи. Једино се рачуна и памти то ко буде први дошао до три победе и освоји титулу. Спремали смо се за ово током целе сезоне. Нема везе ни колико је трајала полуфинална серија, а нема везе ни колико ће трајати финална. Сезона је довољно дуга, кроз европска такмичења, кроз Куп, кроз лигу… Момци су млади, жељни доказивања и нема никаквог оправдања када нема довољно жеље и довољно залагања. Ми смо то показали током целе сезоне. У два меча која смо изгубили против Партизана је дошло да пада квалитета наше игре. Направили смо хиљаду и једну глупост. Из тог разлога смо изгубили та два меча, али што се тиче залагања, труда и жеље то је у екипи Црвене звезде увек на максималном нивоу и надамо се да ће тако остати до краја“.

Познато је колико утакмице између Црвене звезде и Војводине имају јачину, и како су од увек представљале празник одбојке. Неке занимљивости из њихових мечева, могли сте прочитати у најави прве утакмице, па нам за крај остаје само да још једном позовемо навијаче да у понедељак буду на Бањици, и помогну нашем тиму да дође до „меч лопте“ за нову титулу шампиона Србије. И за овај меч биће обезбеђен директан телевизијски пренос (РТС2).

Идемо до нове победе!

Други меч финала плеј-офа Wiener Städtische Суперлиге Србије:

Црвена звезда – Војводина НС семе,

Дворана: УСЦ „Вождовац“, понедељак, 25. 04. 2016. године, 17:30h

Повезане вести

Leave a Comment