Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Буњевчевић – Сећам се акције „Ја сам Звездаш“

Бити члан ФК Црвена звезда увек је била част и привилегија. Ту посебну везу са вољеним клубом и осећај припадности ужем кругу људи који су блиски клубу, описивали су и препричавали су сви они који су још од 1946. године имали ту част да буду део Црвене звезде.

Највише чланова наш клуб је имао у јеку акције „Ја сам Звездаш“, која је покренута почетком 21. века. Црвена звезда је у то време добила преко 124.000 младих чланова клуба, а многе од њих учланили су фудбалери Црвене звезде који су у то време носили црвено-бели дрес.

Један од њих је и некадашњи капитен Црвене звезде, Горан Буњевчевић. Он је почетком 2000. године  посетио ОШ „Краљ Петар I“ у Београду, и приликом те посете, учланио је 68 Звездаша.

– Сећам се те прве моје посете, тада нам је тренер био Славољуб Муслин, а са мном је био и, ако се добро сећам, Срђан Бајчетић. То је била јако лепа акција, и драго ми је да је на овај начин данас реактивирана, и да ће сви које смо тада учланили у клуб имати прилику да обнове то чланство. Овим путем позивам све Звездаше који чувају ту чланску карту да дођу и обнове чланарину – рекао је Горан Буњевчевић.

Сви они који чувају картицу или који имају доказ о својој припадности акцији „Ја сам Звездаш“, могу добити пуноправно сениор чланство по цени јуниор чланства, доносно за 500 динара ће можи да се учлане у клуб и остваре сва права која чланови који немају ову картицу остварују за 1000 динара.

Повезане вести

Leave a Comment