Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаОбавештењаОдбојкаОдбојка

Најава: Наставак финалне серије у Новом Саду

Црвена звезда је после победе над Војводином у првој утакмици финалне серије са 3:1, у другој поражена истим резултатом, па су екипе изједначене у победама пред селидбу у Нови Сад.

Наша екипа има за чим да жали с обзиром на кретање резултата у другом мечу, с обзиром да је Звезда изгубила два практично добијена сета, али нема времена за кукањем. Екипа се мора спремити за предстојећа искушења и покушати да врати „брејк“. Укупан скор у победама између београдских и новосадских црвено-белих је сада 3:2 у корист нашег тима, а да би скор остао позитиван до краја, пре свега је потребно поправити игру у завршницама сета. У овом елементу је Звезда обично најјача, али у последњем мечу то није био случај. Свестан је тога и Немања Јаковљевић, примач нашег тима, који је за званични сајт нашег одбојкашког клуба изнео своја очекивања пред трећи меч финалне серије:

„Остаје жал за утакмицом коју смо изгубили, поготово за трећим сетом када смо испустили предност од четири поена (19:15). Стварно не знам због чега је дошло до пада у игри. И у четвртом сету смо имали прокоцкана три поена предности (23:20). Надам се да ћемо у наредном мечу боље одиграти завршнице сетова и надам се потом славити победу. По мом мишљењу, требали смо и другу утакмицу да добијемо са 3:1, јер верујем да би освајањем трећег сета и четврти лакше одиграли. Резултат у серији је 1:1 и има још доста да се игра. Селимо се у Нови Сад и очекујем бољу игру свог тима. Пре свега мислим да блоком можемо много више да урадимо него што је то био случај у претходној утакмици. Надам се бољем резултату.“

Утакмица ће се играти у малој сали СПЕНС-а, а улаз ће бити бесплатан. Позивамо све навијаче, пре свега из Новог Сада и околине да дођу у четвртак у халу, и помогну нашем тиму да врати „брејк“, и тиме дође на корак од нове титуле. Такође, утакмице ова два тима су одувек били празници одбојке, што је разлог више да хала буде пуна. Победник у овој утакмици ће имати „меч лопту“ за титулу најбољег у Србији, па није потребно додатно истицати значај меча. За оне који не буду у могућности да меч прате уживо, обезбеђен је директан телевизијски пренос (РТС2).

Идемо до нове победе!

Трећи меч финала плеј-офа Wiener Städtische Суперлиге Србије:

Војводина НС семе – Црвена звезда,

Дворана: СПЦ „Војводина“, Нови Сад, четвртак, 28. 04. 2015. године, 17h

Повезане вести

Leave a Comment