Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Стојановић: Штета због пораза

Својим запаженим партијама у дресу Бежаније, Милош Стојановић је показао да Црвена звезда на њега може рачунати.

Награда је стигла у виду позива на другу фазу припрема, а од тог тренутка, Звездин млади штопер чека прилику да се докаже и наметне у првом тиму. У утакмици против Чукаричког, Стојановић је по први пут добио улогу стартера.

– Требало је да ову утакмицу памтим дуго. Међутим, ма колико да сам био срећан што ми је тренер указао прилику да заиграм од првог минута, толико сам био и тужан што играмо пред празним трибинама. То није нешто о чему сам маштао, данашња слика није она коју сам месецима правио у својој глави. На све то, надовезао се и пораз. Први пораз ове сезоне. Није нам лако, мени поготово, али то се десило и више не можемо ништа учинити по том питању – рекао је Милош Стојановић.

Он је у тандему са капитеном Александром Луковићем чинио бедем испред Кахримановог гола.

– Нисам задовољан својом партијом, јер знам да могу много боље од овога што сам показао. Ипак, треба бити искрен и признати да сам осећао трему. Још увек се навикавам на играње у првом тиму, поред једног играча какав је Александар Луковић, који ми је све време помагао саветима и пружао ми подршку. Верујем да ће се уз рад и труд и мој учинак на терену поправити – сматра Стојановић.

Црвена звезда је пропустила прилику да и математички обезбеди титулу шампиона Србије.

– Желели смо да против Чукаричког прославимо титулу, али испред себе смо имали мотивисаног и доброг ривала. Сада је на нама да у наредним утакмицама освојимо што више бодова, и на тај начин ову успешну сезону завршимо у великом стилу. Покушаћемо да већ у уторак освојимо три бода на Врачару, и макар мало се искупимо за овај пораз – закључио је Звездин штопер.

Повезане вести

Leave a Comment