Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Лазић: Традиционално тешка утакмица

Борбени Бранко Лазић пружио је одличну партију у првом мечу финалне серије против Мега Лекса. За 18 минута у игри убацио је 12 поена, без промашаја у шуту за два (4/4) и са линије слободних бацања (1/1) уз две украдене лопте, а црвено-бели су срушили жилавог ривала и повели са 1-0 у серији.

– Традиционално тешка утакмица са Мегом. Иако смо од почетка јако ушли у меч, они се нису предавали, без обзира на те кадровске проблеме које су имали. Једноставно момци играју сјајно, борбени су и пожртвовани и тако надокнађују то одсуство повређених играча. Показали су то током читаве утакмице, нису одустајали чак ни када смо повели са 13 разлике. Они су у јако кратком року успели да спусте на шест, али ми смо опет том одбраном успели да задржимо ту резултатску предност, победимо и поведемо са 1:0 у серији.

Већ у суботу браниоца шампионског прстена очекује нови меч против екипе коју са клупе предводи Дејан Милојевић.

– Припремићемо се за следећу утакмицу. Покушаћемо да одиграмо исто, да исправимо неке грешке које смо правили у првој утакмици и да покушамо са 2:0 да одемо у Сремску Митровицу.

Друга утакмица финалне серије АБА лиге игра се 30. априла од 20 часова у дворани “Александар Николић“, много познатијој под доскорашњим именом “Пионир“.

Повезане вести

Leave a Comment