Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић о повреди Дангубића: Надам се да није ништа теже

Било је теже него што су многи очекивали, али кошаркаши Црвене звезде су успели да савладају Мегу у првом мечу финалне серије плеј-офа АБА лиге и приближе се на два корака од одбране трофеја.

Стратег актуелног првака, Дејан Радоњић, осврнуо се и на повреду Немање Дангубића у раној фази утакмице.

– Успели смо да будемо бољи од Меге, да савладамо одличну екипу и поведемо у серији са 1-0. То нам је био циљ, то нам је била жеља, то смо остварили и окрећемо се следећем мечу. Надам се да Дангубић није у ситуацији да не можемо рачунати дуже на њега. Видећемо каква ће бити тежина те повреде. Отишао је на преглед, надам се да није ништа теже, али сваки дан је битан, посебно у овом ритму, међутим, и ако не буде играо исте су нам амбиције и жеље.

Звездином стратегу постављено је питање да прокоментарише игру одбране екипе у овом сусрету.

– Велики број поена које смо примили указује на то да желимо у следећем мечу да играмо бољу одбрану, без икакве дилеме.

1gud

Марко Гудурић је поново повео Звезду ка победи и погађао у серији када се ломио меч, на крају забележио девет поена уз три асистенције, по две украдене лопте и блокаде и наговестио велики повратак након здравствених проблема због којих је пропустио мечеве у Москви против ЦСКА у четвртфиналу Евролиге.

– Знали смо да ће бити тешко. Млада екипа Меге која игра агресивно, мучили су нас ове године, не само нас, него и остале екипе. Мислим да смо одрадили добар посао у другом полувремену. Мало смо их притисли. Знамо да имају проблем у ротацији. Мислим да смо заслужено победили, што опет ништа не мора да значи. Тек је 1-0 и окрећемо се следећој утакмици која је сада најбитнија – истакао је Гудурић

Повезане вести

Leave a Comment