Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаКонференције за медијеНајновијеФудбал

Божовић и Сикимић пред Вождовац

КЗШ пред Вождовац

Црвена звезда гостује Вождовцу на Врачару у уторак, 03. маја од 16 часова. Након празника утакмицама четвртог кола плеј-офа наставља се домаће првенство.

Пред ову утакмицу своја очекивања изнели су шеф стручног штаба Миодраг Божовић и нападач Предраг Сикимић.

– Математички су нам потребне још две победе да бисмо обезбедили титулу. Неће нам бити лако сутра против Вождовца, иако они немају победу у последњих шест кола. Сигурно ће дати све од себе да нам поремете могућност да баш против њих прославимо титулу. Имамо проблем са повређеним играчима, бићемо ослабљени, али они који изађу на терен пружиће свој максимум. И раније смо били у ситуацији да неколико наших најважнијих играча не може да игра па смо побеђивали. Надам се да ћемо одиграти паметно и приближити се титули која се чека од јануара – рекао је Божовић.

Предраг Сикимић добро познаје екипу Вождовца.

– Вождовац је испунио свој циљ, ради се о квалитетном тиму чим је ушао у плеј-оф. Сигурно ће нам пружити јак отпор, поготово по краћем терену, али то су ствари које нас не треба да занимају. Вождовац је мој бивши тим, знам да имају мало лошији резултат у последњих неколико кола. Међутим, не мерим њихову снагу по томе, гледам само последњу утакмицу коју су одиграли у Новом Саду где су пружили јак отпор, што им је сигурно подигло самопоуздање пред утакмицу. Ипак, ми имамо један једини циљ сутра, а то су три бода – рекао је Сикимић.

Шеф стручног штаба анализирао је игру противника.

– Они су искусна екипа, можда су се након уласка у плеј-оф мало опустили. Имају можда најбољег штопера у лиги Михајлова. Чврсти су дефанзивно, Синђић одлично игра и штопера и везног играча. Адут им је и Павловић од кога углавном иде сва њихова игра. Најважније нам је да њега зауставимо и не дозволимо му да дели лопте и игра слобно. Ипак, као и увек, исход утакмице зависи од нас, и након „шок терапије“ коју смо доживели против Чукаричког, ова утакмица је прилика да направимо још један корак ка титули – истакао је искусни стратег.

Повезане вести

1 comment

dejo мај 2, 2016 at 19:47

Samo napred hocemo pobedu protiv Vozdovca Grofe ,reci Grofe igracima nase Crvene Zvezde da ginu za svaku loptu i da se bore do poslednjeg minuta meca

Reply

Leave a Comment