Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић: Три бода најважнија

Шеф стручног штаба Црвене звезде Миодраг Божовић констатовао је након утакмице да је победа најважнија, и да Звезда има сасвим довољан број утакмица да освоји шампионску титулу без освртања на друге резултате.

– За нас су најважнија три бода и победа. Вождовац је имао серију од неколико пораза али није екипа за потцењивање. Већ дуго са њима ради Братислав Живковић који зна како да „скоцка“ екипу. Терен је био противник свима, али с обзиром на то какви су временски услови били, и није био толико лош – рекао је Гроф, који је упитан да прокоментарише учинак Сикимића и Гаврића.

– Драго ми је због Сикимића јер је он професионалац који вредно ради, и то му се сада враћа. Исто важи и за Гаврића, и он добро тренира и хтео сам и раније да му дам шансу, али ситуација са бодовима је таква да смо морали да пустимо оне који су и направили ову разлику да играју – објаснио је Божовић.

Звездин стратег није желео да коментарише утакмицу између Чукаричког и Војводине.

– Не пратим резултат на Бановом брду, имамо још четири утакмице, и нисмо глупи да испустимо толико предност – рекао је Божовић.

Повезане вести

3 comments

teks viler мај 3, 2016 at 18:46

Narod smo koji brzo zaboravlja…jedan poraz u sezoni,odlasci Jovanovica,Grujica,povrede….

Reply
teks viler мај 3, 2016 at 18:44

Pred ovu sezonu Partizan je sa Abubakarom i Bozinovim slovio za favorita.Grofe,cestitke za titulu.

Reply
Goran мај 4, 2016 at 16:26

I pored njih dvojice jos su izdvajali mlade Zivkovica,Saponjica,Ninkovica,iskusne Ilica,Vulicevica,Brasanca i Babovica i neka od pojacanja Lekovica,Balazica,Jevtovica,Bandalovskog,Stevanovica…Secam se komentara nekih grobara da ce Partizan da se proseta do titule ali sada vidimo da su se malo zeznuli,Zvezda pocepala sve kao Lester 🙂

Reply

Leave a Comment