Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Буди део историје!

Кошаркаши Црвене звезде Телеком у сезони која још увек траје а која је већ пуна успеха, по први пут од оснивања одбранили су титулу шампиона АБА лиге, а клуб је за своје навијаче спремио лепо изненађење.

По завршетку меча у Сремској Митровици играчи и стручни штаб дресове су заменили мајицама специјално дизајнираним за ову прилику, а у том тренутку је почела и огромна заинтересованост навијача који би желели да обогате своју звездашку колекцију.

Маркетинг клуба као и сваке године, омогућио је свим својим симпатизерима да постану власници шампионских мајица. Специјално за своје навијаче клуб ће у продају пустити две гарнитуре шампионских мајица – црвену и плаву. Црвену мајицу красе велика слова ККЦЗ, мали грб клуба, натпис „шампиони“, као и нови пехар намењен шампиону АБА лиге. Оно што мајицу чини још више посебном, јесте што се у пехару шампиона АБА лиге, могу видети легенда нашег клуба, господин Ранко Жеравица, коме клуб и на овај начин жели да укаже част и поштовање, као и играчи који су прошле сезоне освојили овај трофеј. Плава гарнитура поред чувених слова ККЦЗ, пехара и натписа „шампиони“, садржи и велики грб нашег клуба који се налази унутар натписа ККЦЗ.

Звездаши, не пропустите прилику да употпуните своју звездашку колекцију мајицом коју су Лука, Бранко, Квинси и остали носили приликом доделе пехара шампиона регионалног такмичења и на тај начин будете део славне историје нашег клуба.

Шампионске мајице у свим величинама, могу се купити у просторијама клуба на Малом Калемегдану, сваког радног дана од 9х до 17х, по цени од 1490,00 динара. Такође, клуб је омогућио навијачима и да резервишу своју шампионску мајицу, позивом на број телефона 011/ 3284 – 780.

Будите део историје, постаните поносни власник нове шампионске мајице кошаркашког клуба Црвена звезда Телеком.

Повезане вести

Leave a Comment