Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Кахриман за МЦЗ: Стигли смо до циља, осећај је сјајан!

После великог и заслуженог славља поводом освојене титуле шампиона државе огласио се и први чувар мреже црвено-белих. Видно расположен и поносан своје утиске после оствареног успеха са нама је поделио Дамир Кахриман.

Прошли пут када смо разговарали договорили смо се да ћемо следећи пут причати о прослави титуле. За почетак, све честитке. Како је прошло славље, какви су утисци?

-Честитам и ја вама и свим навијачима. Утисци су сјајни, целе године смо стрпљиво радили, ишли корак по корак и стигли до крајњег циља, а то је титула. Био сам на путу до села где ме је чекала породица, нисам ни знао да је Војводина победила и да смо званично прваци. Уследили су позиви, тако да сам се вратио назад за Београд да бих се придружио саиграчима – рекао је Кахриман.

За неколико дана вас очекује пријатељска утакмица са Олимпијакосом, навијачи се спремају за тај спектакл, какви су ваши планови?

-Без обзира што ће то бити пријатељски меч на нама је да будемо крајње озбиљни јер сви смо жељни великих утакмица. Биће то ново искуство и добра припрема за целу екипу. Сем тога у питању су братски клубови који ће још једном одмерити снаге и не сумњам да ће навијачи уживати.

Титула је освојена али стадион је суспендован. За сада нема прославе онако како смо навикли.

-Немам коментар. Што је било до нас ми смо урадили. Сада је на савезу и клубу да пронађу неко решење ако постоји. Нама играчима је жао што за сада, како ствари стоје, славља неће бити. И једни и други смо желели ову титулу, заслужили смо да је прославимо како доликује – објаснио је голман шампиона.

Повезане вести

Leave a Comment