Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Мијаиловић: Са пажњом очекујемо одлуку о жалби

Фудбалски клуб Црвена звезда са пажњом очекује данашњу одлуку Комисије за жалбе ФС Србије, поводом жалбе коју је наш клуб уложио на одлуку да због нереда на 151. вечитом дербију, три меча као домаћин мора да игра пред празним трибинама.

Обавештени смо да ће се наша жалба разматрати у четвртак. Верујемо да ће чланови Комисије за жалбе Фудбалског савеза Србије уважити наше аргументе. Такође, мислимо да у целокупној фудбалској јавност преовладава мишљење да је казна ипак превисока, као и да смо заслужили да прославимо освојену титулу са нашим навијачима – објаснио је председник Црвене звезде, светозар Мијаиловић.

Повезане вести

2 comments

dusan мај 6, 2016 at 20:48

pa jel bila ta odluka???

Reply
krvavi zvezdas-DE мај 5, 2016 at 13:32

sto se mene tice ja sam odavno prestao da dolazim na maru upravo zbog takvih stotinak nadrogiranih huligana kojima je uzor dunjic..kad bi malo voleli klub nebi limili stolice i tukli si demolirali..zao mi je 98% NORMALNIH LJUDI koji zele da gledaju a zbog ovakvih idiota ne mogu..da je zakona bili bi u corku pa da se jos vise vrate navijaca ovako dodaljneg necu da ucestvujem u njihovim izivljavanjima

Reply

Leave a Comment