Moja Crvena Zvezda
ВажноЗвездаши широм светаКлупска дешавањаНајновијеПријатељске утакмицеФудбал

Лука Миливојевић – Маракана, напокон!

Лука Миливојевић

Све је ближе дан када ће Црвена звезда и Олимпијакос поново укрстити путеве, и када ће се Лука Миливојевић вратити кући. Припреме за овај пријатељски сусрет који ће бити одигран 10. маја увелико трају, а много је ствари које повезују два црвено-бела клуба.

Један од фудбалера који су се највише обрадовали овом мечу је некадашњи првотимац Црвене звезде, а сада члан грчког клуба, Лука Миливојевић.

 – Са велики нестрпљењем очекујем дуел два братска клуба, и наравно да поново у црвено-белом дресу заиграм на Маракани. Веома ми је драго што је овај меч организован и верујем да ће Звездина, а и целокупна српска  фудбалска публика имати прилику да ужива у квалитетном мечу. Према информацијама које имам, а оне су још незваничне, Олимпијакос ће доћи у врло јаком саставу и због тога очекујем да ће утакмица бити за уживање. Надам се да ће и стадион „Рајко Митић“ бити пун, да ће публика доћи да поздрави како нове шампионе Србије тако и Олимпијакос који сигурно ужива велике сипматије Звездиних навијача, што није тајна – рекао је некадашњи Звездин фудбалер.

Управо због чињенице да је некада бранио боје београдских црвено-белих, Луку Миливојевића саиграчи запиткују на тему Црвене звезде, Београда, навијача…

– Саиграчи ме често питају како ће бити у Београду. Рекао сам им да их очекује спектакл. И сами знају колико је пута и на нашим трибинама било кореографија везаних за Црвену звезду, тако да ће и овога пута бити нешто непоновљиво. Рекао сам им и да их очекује топла добродошлица и да ће имати прилике да виде како је то кад игра Звезда, и каква је атмосфера у Београду – каже МИливојевић.

Лука је искористио прилику и да Црвеној звезди честита на освајању титуле.

– Ово је потпуно заслужена титула Црвене звезде, након свега виђеног ове сезоне. Звезда је показала да је најквалитетнији тим, и ја им овом приликом честитам и желим много успеха наредног лета. А следеће недеље, желим да сви заједно уживамо и пружимо добру и квалитетну фудбалску представу – закључио је Миливојевић, који је дрес Црвене звезде носио 47 пута, а 7 пута се уписао у стрелце.

Повезане вести

Leave a Comment