Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Милер у другој петорци Евролиге

Познате су и најбоље петорке Евролиге за сезону 2015/16, а најбољи стрелац и блокер црвено-белих у најелитнијем европском клупском такмичењу заузео је место у другој постави.

Најбоље петорке бирали су навијачи у анкети на сајту Евролиге, као и акредитовани новинари за елитно такмичење. Квинси Милер је одиграо 24 утакмице у Евролиги, на терену проводио 29 минута у просеку и бележио 14,1 поен, 5,7 скокова, 1,5 блокада уз проценат шута за два поена од 59,6 одсто, тројке 32,7 одсто, слободна бацања 77,8 одсто. Тренутно је седми стрелац, други блокер, 13. по просечном индексу, пети дефанзивни скакач и 16. по укупном просеку скокова у Евролиги.

Поред Милера у другој петорци Евролиге налазе се Ентони Рендолф (Локомотива Кубањ), Густаво Ајон (Реал Мадрид) и двојац Фенербахчеа Луиђи Датоме, Екпе Јудо.

Најбољу петорку чине: Милош Теодосић и Нандо Де Коло (ЦСКА Москва), Малколм Дилејни (Локомотива Кубањ), Јан Весели (Фенербахче) и Јанис Бурусис (Лаборал Кућа).

Остало је још да буду проглашени МВП такмичења на фајнал-фору у Берлину и нешто касније најбољи тренер за сезону 2015/16.

Повезане вести

Leave a Comment