Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Нови пораз Звезде, Војводина славила на празној Маракани

Срђан Плавшић

Војводина је савладала Црвену звезду на празном стадиону „Рајко Митић“ са 3:1. Тренер црвено-белих промешао је карте, извео велики број играча који нису имали минутажу у протеклом делу шампионата, а Војводина је то искористила и највише захваљујући Трујићу славила са убедљивих 3:1.

Не нарочито садржајно било је прво полувреме на Маракани, након којег је резултат био 1:1. Обе екипе имале су неколико прилика, али је било више прекида и надмудривања на средини терена, него течних акција и великих шанси за гол. Гости су повели голом Трујића, након лоше реакције Звездине одбране, а Звезда изједначила голом Грујића, након његове фантастичне соло-акције.

У другом делу игре, Војводина је постигла још два гола, а Звезда практично није имала правих прилика да смањи заостатак, па су Новосађани заслужено славили и направили велики корак у борби за наступ у европским такмичењима у наредној сезони.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ВОЈВОДИНА 1:3 (1:1)

Стадион: Рајко Митић
Без присуства публике
Судија: Ђокић
Стрелци: Грујић у 45. за Звезду, а Трујић у 20. и 58. и Палочевић у 69. минуту за Војводину

Звезда: Супић, Цветковић, Едсон, М. Стојановић, Анђелковић, Ристић (Стојановић), Грујић, Бабунски, Плавшић (Вијеира), Гаврић, Сикимић (Орландић)

Војводина: Кордић, Пушкарић, Настић, Милетић, Росић (Лакићевић), Јованчић (Секулић), Максимовић, Мелег (Палочевић), Малбашић, Бабић, Трујић

ТОК УТАКМИЦЕ

2/2

90+2′ Грујић је шутирао из велике даљине, али непрецизно.
86′ Гаврић шутира право у Кордића.
84′ Бабунски шутира преко гола из слободног ударца, другог који је извео у свега петнаестак минута.
72′ Искључен је Миодраг Божовић.
69′ ГОЛ и вођство Војводине од 3:1! Палочевић је погодио.

67′ Бабић је шутирао преко гола.
58′ ГОЛ за госте. Поново је Трујић погодио мрежу Супића. Очајна реакција Едсона.
46′ Ристић одлично шутира, али брани Кордић.

1/2

45′ ГОООООООООООЛ! Сјајна соло-акција Марка Грујића и погодак у самом финишу првог дела, за изједначење.
42′ Поново Црногорац покушава, али Кордић брани.
37′ Орландић је слабо реаговао у шеснаестерцу Војводине.
32′ Бабунски је шутирао главом, са 10-ак метара, голман гостију је само одбио лопту, али није било никога да на њу натрчи.
31′ Плавшић је шутирао са леве стране, али право у Кордића. Само неколико секунди касније, поново је шутирао исти играч, са преко 20 метара, али је поново голман Војводине одбранио.
20′ ГОЛ за Војводину. Трујић је погодио након одличног додавање иза леђа Звездиних штопера, а после грешке Грујића на средини терена.
18′ Добра прилика за госте, али без поготка.
14′ Мелег је био у великој прилици, али је Супић спасио Звезду.
11′ Исти играч је покушао да угрози Кордића, али није погодио мрежу.
5′ Сикимић се пожалио на бол у колену, па је уместо њега Орландић ушао у игру.

Црвена звезда дочекује Војводину у петом колу плеј-офа, у мечу који за наш тим неће имати резултатски значај, јер је Звезда обезбедила титулу шампиона Србије.

Због тога, тренер Миодраг Гроф Божовић је промешао карте и дао шансу и неким играчима који су мало играли у претходном делу првенства.

На источној трибини је транспарент којим се позивају сви навијачи Звезде да сутра дођу на стадион и подрже свој клуб против Олимпијакоса.

mara

Повезане вести

9 comments

rene artoa мај 8, 2016 at 01:12

Mislim da Ristica treba jos istrpeti zato sto je mlad i ima potencijala ali treba ozbiljno porazgovarati sa njim.

Reply
djole bari 91 мај 7, 2016 at 20:42

NEDOPUSTIVO LOŠE, ALI VALJDA JE TRENERU JASNO DA NA SKORO SVE OVE IGRAČE KOJI SU DANAS IGRALI VIŠE NE RAČUNA. ŠTO SE NJEGA TIČE NEKOLIKO PUTA PRAVI STRAŠNE TAKTIČKE GREŠKE, NAJVEĆA OD SVIH IGRA ODBRANE NA 40 METARA OD GOLA.NEMA EKIPE KOJA NAM NA MARAKANI NIJE NAPRAVILA 5-6 STOPOSTOTNIH ŠANSI. OBAVEZNO TREBA DOVESTI DESNOG BEKA,DVA ISKUSNA ŠTOPERA, JEDNOG OFANZIVNOG VEZISTU,I JEDNOG ŠPICA JAKOG U SKOKU.NIKAKO NE DOVODITI NEPROVERENE IGRAČE, JEDNOSTAVNO ZA TO NEMA VREMENA.ZAHVALITI SE PETKOVIĆU,LUKOVIĆU,EDSONU,STOJANOVIĆU,RISTIĆU,GAVRIĆU,RENDULIĆU,PAVICEVIĆU,ORLANDIĆU.NA KRAJU APEL TERZIĆU I DZAJIĆU DA KAŽU IGRAČIMA ČIJI DRES NOSE I DA OVE PREOSTALE UTAKMICE ODIGRAJU PUNO BOLJE JER JE OVO ŠTO PRIKAZUJU U PLEJ-OFU KATASTROFALNO LOŠE I NEDOPUSTIVO ZA CRVENU ZVEZDU.

Reply
josif мај 7, 2016 at 20:23

Veceras se videlo na koga nemoze dase racuna za sledecu sezonu!Dakle metla Gavricu,Orlandicu,Stojanovicu,Cvetkovicu,Sikimicu,Edsonu dok Ristica i Petkovica na transfer listu ako moze da se uzme neka konta bilo bi dobro.Za Petkovica sam znao daje cepanica ali sam mali imao dileme oko Ristica u sta meje sada razuverio.Decko realno nema niti kvalitet as niti zelju da igra u Zvezdi,novi Vukan Savicevic nam netreba,vratite Avramovskog iz OFK za njega je doktor,dovedite 3-4 ozbiljna igraca ako zelim da se nebrukamo u kvalifikacijama.Pozz.MKD

Reply
krvavi zvezdas-DE мај 7, 2016 at 22:00

lep komentar si dao..samo nemoj brate avramovskog isto slab za ozbiljan fudbal..voleo bi da se jave sad oni sto mi davali minuse kad sam rekao za edsona jos na pripremama da je covek invalid za fudbal i najveci promasaj ikada..a imamo jos jedan tim koji se video danas da cela postava nije ni za nizi rang osim gruje…

Reply
josif мај 8, 2016 at 10:45

Pa nisam reko brate da je Avramovski za startnih 11 ali mislim da sa Babunskim mogu da budu medju 18,verujmi nije da ih hvalim jer su mi zemljaci ali su pokazali kvalitet u rep.Mkd do 20 god gledao sam utakmice protiv njihovih vrsnjaka iz Francuske,Islanda,Spanjolske verujmi da kvaliteta ima,fali im utakmica i iskustva.Pozz.MKD

Reply
Zvezda šampion мај 7, 2016 at 20:04

Utakmica nije imala takmičarski značaj,ali opet je teško kad ovako Zvezda gubi ili su bodovi svesno pušteni Voši. Ovo je bila prilika da igraju igrači iz drugog plana i da se vidi kome se treba zahvaliti i ispratiti ga iz Zvezde. Edson je čisti promašaj, a ima ih još dosta koji ne zaslužuju da nose Zvezdin dres. Sutra se očekuje dobra utakmica sa prvim sastavom koje je Božović odmarao, a danas izveo ove rezerviste koji su razočarali svojom igrom.

Reply
otpisani101 мај 7, 2016 at 19:35

Muka mi je od ove lakrdije na kraju prvenstva…treba časno završiti ligu…izgleda da će mo bodovima do kraja čestiti svakog ko ima šanse za evropu…ne volim kada zvezda gubi ni u revijalnalnim utakmicama a ovo ide u statistiku…koja blamaza a olimpijakos će verovatno igrati u kombinovanom sastavu…

Reply
Bata мај 7, 2016 at 19:10

Kakvo igranje sa ugledom kluba .

Reply
teks viler мај 7, 2016 at 18:06

Sampioni!

Reply

Leave a Comment