Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Нови број магазина „Звезда Србија“

Поштовани Звездаши, у петак 30. септембра на свим киосцима, можете потражити ваш магазин „Звезда Србија“ и сазнати све информације о најтрофејнијем српском клубу. Нови број доноси ексклузивни интервју са легендом нашег клуба Дејаном Савићевићем, који је само за часопис ЗС испричао много занимљивости које су до сада биле „скриване“ од јавности.

Сазнајте још, ко то сања да постане тренер Звезде, како је Дарко Лазовић прешао пут од Б тима до капитена, и још много занимљивог и ексклузивног садржаја очекује вас у новом броју магазина који пише само о клубу који волимо.

……………………………………………………………………………

ДЕЈАН САВИЋЕВИЋ

Он није почео фудбалом да се бави са седам, већ са петнаест година, он није учио дриблинг, већ се родио са њим. Сваки његов пас, пријем, шут, центаршут је препричаван данима, странци су га прогласили за генија, а најбољи светски голмани су пред утакмицу са Будућношћу, Звездом, Миланом или Рапидом вечерњу молитву, која им често није била услишена, започињали речима „Сачувај ме сутра од Савићевића“. Частан, храбар, искрен, духовит, остао је у срцима свих навијача пред којима је играо. Да ли има неко да се не сећа спринта и гола у Минхену, из полуфинала 1991. године, лобовања Зубизарете три године касније, препуцавања са Капелом, пријатељства са Берлусконијем…? О њему је спевана песма, тренинг Милана је прекидан када је он то желео, као играч је одлучивао о судбини својих тренера, једноставно могао је чини се, и на терену и ван њега, све што је желео. Данас је председник фудбалског савеза Црне Горе, отац Владимира и Тамаре, идол и онима који нису били рођени док је он са дечачким осмехом парао мреже по Европи. Петнаестог септембра прославио је 45. рођендан, на тераси једног хотела у Будви, а друштво му је правила редакција магазина „Звезда Србија“.

Комплетан интервју можете прочитати у магазину…

Повезане вести

4 comments

NikolaCZV сеп 28, 2011 at 14:52

a mi iz RS što „greškom“ nismo dobili prošli broj, možemo li ga sad očekivati ili ćemo ostati zakinuti i za njega?

Reply
aikido окт 1, 2011 at 14:56

ja danas ubo novi broj ali prethodnog mane ni za lijeka…još u BL, jbg…

Reply
Херцеговац сеп 28, 2011 at 14:01

Можете ли ми написати цену?
Хвала унапред !

Reply
Nesko Zvezdas сеп 28, 2011 at 14:40

99 dinara kosta casopis. Ovo je cini mi se 6 broj. Imam sve prethodne. Nije los casopis. Dobar je.

Reply

Leave a Comment