Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојка

Најава: До титуле са нама ти!

Црвено-бели одбојкаши су у среду били на сет од освајања нове титуле шампиона Србије, али је Војводина у Новом Саду успела да преокрене резултат, па ће новог првака одлучити мајсторица.

На основу свега што смо видели у овој финалној серији вероватно је тако и најправедније. Црвена звезда је била боља у првој утакмици, пропустила своје шансе у другом мечу изгубивши два практично добијена сета. У трећем мечу, после велике борбе, Звезда је поново повела у серији, а слично је било и у четвртој утакмици, само је овај пут Војводина била сигурнија у неизвесној завршници. Све у свему, ова два тима су се седам пута састајала ове сезоне, и скор је 4:3 у корист наше екипе, али се сада све своди на тај један одлучујући меч.

О мечу за титулу своја очекивања за званични сајт нашег одбојкашког клуба дао је Душан Стојсављевић:

„Ни једна ни друга екипа неће бити у предности. Екипе су подједнако добре, домаћи терен неће играти неку велику улогу. На Бањици тренирамо само пред утакмицу, али ћемо на нашој страни имати публику. Обе екипе имају исти мотив, а то је шампионска титула. Победника и шампиона ће одлучити нијансе, а ја се надам једном забавном и добром мечу, баш као што је била цела финална серија. На нама је да одиграмо што боље, а резултат ће доћи.“

Није тајна да одбојкаши Звезде имају јако слабу подршку са трибина. Тим који је био првак последње четири сезоне, и уз то освајао трофеје и у Купу и Суперкупу Србије, и достојно нас представљао у Европи то свакако није заслужио. Сада је тренутак да им се пружи неопходна подршка да бисмо се још једном сви заједно радовали. Деведесет минута од почетка њихове утакмице крећу утакмице фудбалера и кошаркаша, али не би требало да буде проблем да се закасни на те мечеве у оваквом тренутку. Јер, уколико их сада не подржимо, када један меч одлучује о новом шампиону – па, то ће говорити нешто и о нама као навијачима, зар не?

Надамо се да ће хала бити пуна, и да ћемо се сви заједно радовати новој титули шампиона. За оне који не буду у могућности да буду у хали, обезбеђен је директан телевизијски пренос (РТС 2). Празник одбојке је загарантован, одбојкаши су понос Спортског друштва какав год да буде исход меча, а верујемо да ће они дати све од себе да нас још једном обрадују. И зато:

‘АЈДЕ,

ИГРАЈ И БОРИ СЕ,

‘АЈДЕ,

СЕВЕРОМ ОРИ СЕ,

‘АЈДЕ,

ДО ТИТУЛЕ СА НАМА ТИ!

Пети меч финала плеј-офа Wiener Städtische Суперлиге Србије:

Црвена звезда – Војводина НС семе,

Дворана: УСЦ „Вождовац“, недеља, 08. 05. 2016. године, 17:30h

Повезане вести

1 comment

SVE PJANO21 мај 8, 2016 at 05:31

Odbojkaški klub ne plaća vođe navijača, tako da ne verujem da će biti nešto mnogo navijača. Na žalost!

Reply

Leave a Comment