Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Црвено-бели у глас: Феноменално!

Одбојкаши Црвене звезде освојили су 12. шампионску титулу и уз освојени Куп Србије још једном су златним словима исписали златне странице историје клуба.

Тренер црвено-белих Драган Кобиљски сумирао је утиске од почетка сезоне.

Предивно се осећам. Дупла круна ове године. Када се вратим на почетак године и помислим на појачања која је Војводина направила за Лигу шампиона и када осетим да смо освојили два најбитнија трофеја ове године, то је заиста велики успех. Највећу захвалност имам према играчима који су све то омогућили и што су донели дуплу круну ове године у Црвену звезду – истакао је Звездин стратег.

Велика жеља за тријумфом наших одбојкаша пресудила је у овом мечу.

Били смо борбенији и храбрији. Били смо спремни да останемо у хали читаву ноћ како би освојили шампионску титулу. То се осећало у сваком поену, у сваком нашем контакту са лоптом – констатовао је Кобиљски.

Капитен Црвене звезде Максим Буцуљевић учествовао је у освајању пет узастопних шампионских титула.

Ово ми је пета година у првом тиму, освојио сам пет титула, четири Купа и четири Супер Купа Србије. Пресрећан сам овим резултатом. Ово је феноменалан успех за клуб. Доминира на домаћој сцени и стварно сви треба да буду задовољни са резултатима које постижу ови момци и стручни штаб. Резултат је био 3:0, али утакмица није била нимало лака. Била је то једна сјајна представа, пуне трибине, пресрећан сам… – изјавио је Буцуљевић након меча.

Велики допринос у освајању дупле круне у овој сезони дао је и Немања Јаковљевић, примач сервиса Црвене звезде.

Феноменално! После две године вратио сам се у Звезду из неких приватних разлога. Нисам зажалио, освојио сам титулу, освојио Куп. Лепа сезона за мене и за целу екипу. Заслужено смо дошли до титуле после пет утакмица са одличном екипом Војводине, али самим тим ова победа је слађа. Победили смо пред нашом публиком. Пресрећан сам – закључио је Јаковљевић.

Повезане вести

Leave a Comment