Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКонференције за медијеНајновијеПријатељске утакмицеФудбал

Божовић – Најлепши тренутак у каријери!

Гроф Божовић

Након утакмице са Олимпијакосом, тренер Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да је задовољан самом утакмицом, и захвалио се навијачима на подршци.

– Олимпијакос је данас био наш гост, зна се да су то два клуба у добрим односима. Утакмица је била коректна, било је пуно лепих момената, лепих голова, и надам се да се нећемо срести у квалификацијама за Лигу шампиона. Мислим да је утакмица била пуна ритма, један озбиљан темпо, било је шанси и са једне и са друге стране. Нисмо одиграли лоше, с обзиром на то да смо имали проблема јер смо и јуче имали утакмицу – рекао је Миодраг Божовић, а потом прокоментарисао скандирање навијача.

– Ово је нешто најлепше што сам доживео у животу, у својој каријери, и мислим да су ми наметнуте одређене обавезе. Да ли ћу остати не зависи само од мене. На добром смо путу да се договоримо, али ако мислимо да нешто направимо у Европи, морамо да се појачамо. Знам на којим позицијама је потребно да се појачамо, и покушаћемо да доведемо квалитетне играче. Екипа мора да има 22 квалитетна играча у сезони када игра на три фронта – објаснио је Звездин тренер.

Повезане вести

1 comment

pera мај 9, 2016 at 12:27

Tako je Grofe mora se prekinuti dovodjenje bezimenih stranaca. a forsirati dovodjenje najtalentovanije dece u klub kao u košarci. Ozbiljnost svih na svim nivoima i klub će se vratiti tamo gde i pripada. Mi moramo da pravimo bar dva igrača godišnje za tržište i to nisu stari isluženi igrači.

Reply

Leave a Comment