Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Олимпијакос се интересује за Ибањеза

Према писању грчких медија, леви бек Црвене звезде Луис Ибањез, налази се у фокусу интересовања Олимпијакоса.

Шампион Грчке би могао да остане без Француза Артура Масуакуа, узданице црвено-белих из Пиреја по левој страни, који би могао да појача неки од реномираних клубова из Енглеске, Шпаније или Француске, а Ибањез се помиње као један од фаворита да га наследи у клубу који је ове сезоне први обезбедио титулу у националном шампионату на европском тлу и то укупно 43. пут у својој у историји.

Проблем за Грке је што је Ибањез означен као један од незаменљивих Звездиних играча у покушају да се оствари пласман у групну фазу Лиге шампиона уз Виеиру, Доналда и Ле Талека и да његов одлазак не долази у обзир у скорије време. У грчким медијима се помиње цифра од око два милиона евра колико је наводно Олимпијакос спреман да плати Звезди.

Аргентинац је оставио сјајан утисак од доласка у редове нашег најтрофејнијег клуба. Одиграо је изнад свих очекивања, постигао 10 голова на 31 утакмици у свим такмичењима, забележио и двоцифрен број асистенција, постао први странац који је понео капитенску траку у Звезди и сврстао се међу најбоље фудбалере из иностранства који су икада заиграли у дресу некадашњег првака Европе и света.

Нема сумње да руководство првака Србије зна да ће му цена само додатно порасти током квалификација за најелитније европско клупско такмичење, тако да овакво опипавање пулса неће изазвати реакцију, а ако се оствари подвиг и клуб избори пласман у Лигу шампиона Ибањезова цена би могла вртоглаво да скочи и достигне цифру од десетак или више милиона, као и осталих водећих играча, па журбе свакако неће бити.

Повезане вести

Leave a Comment