Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Славиша Стојановић поново без клуба

Славиша Стојановић, тренер који је вратио Звезди титулу 2014. године након најдуже паузе у историји клуба, није се дуго задржао у Кини.

Некадашњи селектор Словеније добио је отказ у Чангчун Јатаију, члану кинеског елитног ранга, коме ове сезоне не цветају руже, јер је тренутно последњепласирани тим у првенству са само два освојена бода из осам мечева.

Тако се Славе на клупи Чангчуна задржао свега пар месеци након преузимања екипе почетком ове године. Њега је већ заменио јужнокорејски стручњак Ли Џанг-Со, који ће покушати да поправи учинак клуба у коме тренутно од познатијих имена наступају некадашњи нападач Црвене звезде и Војводине Огњен Ожеговић, који је до сада одиграо седам лигашких утакмица без постигнутог гола, Француз Жилијен Горијус (шест утакмица, без поготка) и најбољи стрелац екипе, репрезентативац Боливије Марсело Морено, који је на осам сусрета пет пута затресао мрежу.

Ово је добра прилика за клубове којима је потребан квалитетан стручњак попут Славише Стојановића, који се доказао титулама у Словенији и Србији, да стану у ред за његово ангажовање, јер осим тренерских квалитета, некадашњи стратег београдских црвено-белих има харизму и бројне позитивне особине.

Повезане вести

Leave a Comment