Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Ђурђевић раскида са Палермом и стиже на Маракану?

Према писању „Журнала“, након што је Чукаричком стигла понуда од 1.2 милиона евра за Андрију Павловића, Звезда се окренула Урошу Ђурђевићу.

Талентовани нападач Палерма има уговор на још три сезоне, али би ускоро могао да добије чисте папире и стигне на преговоре у Београд.

Ђурђевић, иначе некада члан Звездине омладинске школе и млади репрезентативац Србије, је ове сезоне за Палермо одиграо 14 утакмица и постигао два гола.

Претходног лета је стигао на Сицилију из Витесеа као слободан играч.

Повезане вести

5 comments

neso мај 14, 2016 at 16:08

EVO PODRUGI PUT DA SE JAVLJAM PRIZNAJEM DA SAM DOSADAN I LICNO MOJ IME IZVINJAVAM SE ZA OVAJ SAJT E SAD STA IZIGRAVATE DA POZNAJE TE FUDBAL STA DAJETE POZITIVNE ODGOVORE ZAR SIKIMICA I ORLANDICA PA SE LJACINE I MOJ SIN ISTO JE DAO TAKVE KOMENTARE KAO DANAS VI ZASTO SAD VISTE PROTIF ORLANDICA I SIKIMICA DOK POTIF MOJ SINA DALISTE SVE NEGATIVNE ODGOVORE NEGO JA ZNAM SVASTA PIC RADZA I SVAKAKVE OSOBE

Reply
neso мај 13, 2016 at 19:56

KAD JE MOJ SIN ARTHUR DAO SVOJ KOMENTAR TOE BIO ZA KOSTARIKANCA POGLEDAJTE I SAMI SIKIMIC PENZIONER ORLANDIC CEPANICA VI STE DALI NEGATIVNE ODGOVORE A DOK VI DAJETE ISTE PREDLOGE JESTE VI PSIKOPATE ILI JE ON MOJ SAVET CENITE VI SAMI PA NEKO DA VAS CENI NESO

Reply
Misirac мај 13, 2016 at 10:53

Ma dajte bilo koga, samo da se rešimo Orlandića….

Reply
Jovan мај 13, 2016 at 11:18

Takoje slazem se sa tobom

Reply
Bata мај 13, 2016 at 11:19

Sikimic nije los ali Orlandic drvo ( bukvetina ) .

Reply

Leave a Comment