Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Продаја Ристића зарад довођења странаца?

Према информацијама листа „Спорт“ Црвена звезда ће поушати овог лета да прода Михаила Ристића.

За талентованог везисту, који се одлично снашао и на позицији левог бека, заинтересовани су Спартак из Москве и Удинезе, а наш клуб се нада да би могао да инкасира око два милиона евра.

Тај новац био би уложен за довођење квалитетних страних појачања који су неопходни за квалификације за Лигу шампиона.

Ристић игра трећу сезону за први тим, а уписао је 51 утакмицу и 9 голова.

Повезане вести

5 comments

neso мај 17, 2016 at 14:04

ja imam jedno pitajne gde su krediti koje obecao terzic za skupo cene i kvalitetne igrace koji treba da potpisu za zvezdu

Reply
dejo мај 17, 2016 at 14:03

Licno moje misljenje je da svaki igrac koji igra u nasoj Crvenoj Zvezdi ako nije nase Crvene Zvezde sto posto ,mislim da bi ga trebalo prodati jer jedino tako moze da posluje dobro nasa Crvena Zvezda ,nasoj Crvenoj Zvezdi nisu potrebni bilo kakvi menadzeri oko nje ,sto se malo Ristica tice on je na neke utakmice pokazao da je bolji od Cvetkovica i Andjelkovica zajedno ,sto se mene tice zelim mu svu srecu da nadje pravi klub za sebe Ristic naravno da zaradi nasa Crvena Zvezda od Ristica ,mislim da treba ulagat sto vise u Zvezdinu skolu fudbala i napravit im uslove kakve treba da imaju Zvezdina djeca

Reply
kastiljo мај 17, 2016 at 13:44

Nema ovaj mali karakter za zvezdu…Talentovan jeste,ali nema on tu “glavu“.

Reply
Saša мај 17, 2016 at 12:17

Kažu nije pokazao kvalitet ovog proleća. Nije lako mpokazati kvalitet, kada imaš sporednu ulogu. A da li je pokazao kvalitet prošle sezone kod Lalata ? Da bi se pokazao kvalitet potrebna ja važna ulogu u timu i kontinuitet igranja. Zbog jake konkurencije njemu ta šansa nije pružena. Pošto su veliki izgledi da nastavi u istom statusu, možda je bolje i za njega i za klub da ode. Ako bi dobili 2 miliona, treba ga prodati.

Reply
chikamare мај 17, 2016 at 11:12

ako su vec prodati procenti njegovog ugovora, a mislim da jesu,zavaljati ga ove sezone jer sto da uigravamo igraca koji,tako reci i nije nas.

Reply

Leave a Comment