Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Ибањез: Боље да избегнемо Динамо, волео бих да останем у Звезди

Ако Црвена звезда ове године буде учесник Лиге шампиона, за Луиса Ибањеза биће то трећи наступ у најелитнијем европском клупском такмичењу. О својим очекивањима, жељама и плановима Ибањез је говорио за Спортски журнал.

Размишљам свакодневно колико би било лепо да са Црвеном звездом остварим ново учешће у Лиги шампиона. Улазио сам два пута из шест покушаја, што показује колико је то тешко. Знамо колико је велика жеља навијача, али и да много фактора може да пресуди – истакао је Луис Ибањез.

О могућем сусрету бившег клуба из Хрватске и садашњег рекао је следеће:

– Боље да их избегнемо, због тензије. Нема навијача на утакмицама Динама, ако ми дођемо био би пун стадион.

Да ли сте са неким од бивших саиграча разговарали о дуелу Динама и Звезде?

– Само са земљаком Сигалијем, није знао да би утакмице имале другачију димензију од обичних квалификационих. Причао сам му о томе.

Из управе Црвена звезда уверавају да ће задржати сигурно до краја европских квалификација вас, Доналда, Виеиру и Ле Талека?

– Ако тако кажу…

Одлазак из Звезде није приоритет, и даље има велике планове са Звездом.

– Хоћу да урадим у Звезди оно што навијачи траже, јежим се на помисао прославе пласмана у Лигу шампиона. Очекујем да се пласирамо макар у Лигу Европе.

Прича се да је грчки шампион изразио интересовање за вас.

– Грци су писали, нешто се кува, али тек ако дође понуда на папиру можемо да причамо.

Да ли видите себе и следеће сезоне у Црвеној звезди?

– Наравно. Имам уговор још две године. Могу да одем само у случају да дође сјајна понуда за мене и клуб. Дај боже да Звезди у финансијском смислу вратим све што ми је дала.

Повезане вести

2 comments

Milovannn мај 17, 2016 at 13:51

http://www.transfermarkt.com/farid-boulaya/profil/spieler/202318https://www.youtube.com/watch?v=9T7XD4uX66A Levo krilo ili krilni napadac brzonogi fleksibilni i dinamicni igrac visokih preformansi.. igra levom i desnom,lako osvaja prostor zbog brzine i dugog koraka u prevodu odlican,Samo ne znam sta trazi u Klermontu u 2 Francuskoj ligi.Moze da igra i sredinu tako stoji na transfer marketu ali po meni ne moze on je pravo krilo i sigurno bi dosao i onako je Klernomnt 7 na tabeli ne moze da udje u prvu ligu.

A za ovog drugog iz Aldosivia sam vec pisao i slao https://www.youtube.com/watch?v=U5wf9VgF4jg http://www.transfermarkt.com/santiago-rosales/profil/spieler/357424Igra na poziciji levog krila znaci veliki talenat pratim Fk Aldosivi i celu Argentinsku ligu i sta ne pratim od fudbala.Veliki potencijal extra igrac podseca na Nejmara.Dakle nepredvidljiv igrac izrazit dribler sve bih dao da ga dovedemo 1995 godiste 22 znaci strasan igrac.

Reply
tamara&dusan мај 17, 2016 at 12:59

bravo luco,samo ti daj golove i pravi asistencije pa ce i tebi biti lepo preko grane,hvala za sve sto si uradio za zvezdu

Reply

Leave a Comment