Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Основан клуб навијача у Лесковцу

У недељу, 15. маја 2016. са почетком у 20 часова у ресторану Макало јуниор у Лесковцу, у складу са Статутом и правилницима ФК Црвена звезда, одржана је оснивачка седница Скупштине званичног клуба навијача ФК Црвена звезда у Лесковцу.

Седници је присутвовала делегација Црвене звезде на челу са председником клуба Светозаром Мијаиловићем и бившим играчима клуба Здравком Боровницом и Сашом Марковићем. Од укупно 102 члана званичног клуба навијача, од којих су већина и чланови Црвене звезде, оснивачкој седници присуствовао је 81 члан. На седници је усвојен Статут званичног клуба навијача, изабрани су председник, чланови Надзорног одбора, Дисциплинске комисије и секретар клуба навијача.

После званичног дела седнице, чланови Скупштине заједно са делегацијом клуба су онако како доликује прославили 25 година од освајања титуле првака Европе, 25 година од оснивања навијачке групе Делије Лесковац и нову 27. титулу првака Србије.

Седница је имала и хуманитарни карактер јер је прикупљено 20.400 динара за малог Лазара Богдановића, који не хода од рођења јер болује од церебалне парализе. Да би Лазар проходао неопходна је хируршка интервенција у специјалној хируршкој болници  Ћуприји. Операцију изводи специјални тим доктора из Русије, а цена хируршке интервенције је 364.000 динара.

Сви који желе да помогну малом Лазару, то могу урадити уплатом на следећи жиро рачун:

205-9011006407344-14
Комерцијална банка ПЈ експозитура Лесковац

1-lazar

Повезане вести

Leave a Comment