Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Пун стадион, пуно срце и пуне руке поклона

За 21. мај и последњу утакмицу сезоне на стадиону „Рајко Митић“ између Црвене звезде и Радничког из Ниша спрема се велика прослава поводом освајања 27. шампионске титуле.

Већ је познато да ће од 18 сати и 30 минута бити уприличена свечана церемонија доделе медеља и победничког пехара као и да ће улаз за све навијаче за овај меч бити слободан. Међутим, осим могућности да бесплатно гледају утакмицу са Радничким и уживају у прослави титуле, ФК Црвена звезда је за своје навијаче спремио је још једно изненађење.

За посетиоце источне и западне трибине обзебеђено је по 5.000 албума са самолепљивим сличицама „Небо се отворило“ као специјалан поклон. Амбициозни пројекат маркетинга клуба који је наишао на бројне похвале међу навијачима црвено-белих биће тако вредан сувенир са прославе 27. титуле. У овој својеврсној и оригиналној монографији могу се пронаћи сличице свих трофејних Звездиних генерација кроз историју, као и посебан сегмент о екипи тренера Грофа Божовића која је на супериоран начин постала првак у сезони 2015/16.

Повезане вести

Leave a Comment