Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда: Караџић не може да буде почасни председник ФСС

ФК Црвена Звезда са задовољством дочекује изборну скупштину ФСС где ће дати пуну подршку новом руководству и председнику Славиши Кокези, са искреном жељом да српски фудбал коначно крене путем опоравка.

Желимо добру сарадњу са новим руководством ФСС као и са свим осталим спортским органима и фудбалским клубовима. Као најуспешнији клуб на овим просторима, желимо да учествујемо у раду Савеза и преузмемо пуну одговорност за развој фудбала у Србији. Сматрамо да је дошло време да пружимо руку пријатељства и сарадње једни другима. Црвена звезда ће бити искрена и принципијелна у том односу.

У том духу не можемо да прихватимо предлог за избор Томислава Караџића за почасног председника ФСС. За почасног председника се може бирати личност која је својим успешним радом пронела славу организације којом руководи. Томислав Караџић то сигурно није. Он одлази са своје функције као један од најнеуспешнијих председника у историји нашег фудбала. ФК Црвена звезда је годинама водио демократску борбу против Томислава Караџића и желимо до краја остати принципијелни. Представник Црвене звезде неће учествовати у делу седнице када се буде гласало о почасном председнику. Наравно, ни на који начин не желимо да утичемо на сутрашњу одлуку осталих делегата, нека свако гласа по савести. Не желимо нове поделе, фудбалској Србији је потребан мир и јединство.
Надамо се да ће фудбалу у Србији коначно кренути на боље.

Повезане вести

1 comment

dejo мај 20, 2016 at 15:23

Moju punu podrsku imate u ovome upravo nase Crvene Zvezde ne dozvolite da Karadzic bude pocasni presednik FSS jer ni u kom slucaju nije to zasluzio nikako ,ima drugih ljudi koji to zasluzuju priznaje

Reply

Leave a Comment