Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Некадашњи репрезентативац у контакту са Звездином управом

Управа Црвене звезде раније је најавила да ће бити скоцкан снажан тим за нову сезону, а Курир сазнаје да је једна од Звездиних мета и некадашњи репрезентативац Србије Гојко Качар.

Звездан Терзић и Блажо Раосављевић су у контакту са Гојком и настоје да га убеде за повратак у српски фудбал након дугог низа година у печалби. Качар ће, попут још неких играча за које је Звезда заинтересована, ускоро бити слободан играч, јер Хамбургер не рачуна на њега за наредну сезону, па се у потпуности уклапа у финансијску конструкцију, без обзира што ће сигурно бити међу најплаћенијим играчима у тиму, ако не и најплаћенији, уколико се одлучи да пређе у редове нашег најтрофејнијег клуба.

Качар је крајем јануара прославио 29. рођендан, у Немачкој игра већ девет сезона, изузимајући кратак период у Серезо Осаки током 2014. Прве три сезоне по доласку из Војводине у Бундеслигу, од 2007. до 2010. године наступао је за Херту из Берлина и на 64 првенствена меча постигао 10 голова, а затим је постао члан Хамбургера и до сада уписао 79 лигашких утакмица уз седам голова. У тек завршеној сезони одиграо је 19 мечева у Бундеслиги (12 у стартној постави) и постигао гол на гостовању против Шалкеа у Гелзенкирхену. За Србију је одиграо 25 утакмица и био члан тима на Светском првенству у Јужној Африци 2010. године, последњем великом такмичењу на коме је учествовао наш национални тим, а пре тога је био у саставу селекције Србије на Олимпијским играма у Пекингу 2008. године.

Гојком стриц и менаџер, Милан Качар, био је врло загонетан по питању његовог новог клуба, мада се помиње да је Дармштат заинтересован за услуге искусног фудбалера.

– Још се не зна где ће Гојко наставити каријеру. Сигурно је само да напушта Хамбург. Што се тиче одласка у Црвену звезду, могу само рећи да је Гојко тај који одлучује о свом новом клубу.

Додатно изненађење представља визија Качара у тиму Црвене звезде на месту штопера заједно са Душком Тошићем, иако је Гојко током каријере наступао као везни фудбалер, а тек повратак Тошића делује прилично нереално, јер се претпоставља да ће имати много уноснијих понуда после освајања титуле са Бешикташем, али ипак треба сачекати, јер ко је могао да претпостави да ће се Миодраг Божовић одлучити на долазак у Звезду, па се то ипак остварило.

Пред нама је врело лето по питању појачања, а надамо се да ће преговарачке моћи Терзе, Грофа и Блаже изненадити и највеће песимисте међу навијачима актуелног шампиона Србије.

Повезане вести

7 comments

окнарб мај 20, 2016 at 17:15

до када уговор има мићко миаиловић у турској?он је код робијља био најборбенији играч.сад је сигурно прикупио искуство

Reply
окнарб мај 20, 2016 at 17:13

од наших играча недајте катаиа и плавшу ни за који новац

Reply
neso мај 20, 2016 at 12:55

SHONE ZA JEDNU JAKO EKIPU VEZNA LINIJA JE MOZAK EKIPE STO SE TICE LETALEKA ON CE DA IGRA U MESTO GRUICA A DONALD OSTAJE DA DELI LOPTE U STREDINU AKO DODZE SA KACAROM A U VEZI SA VIEROM MORA DA IMAMO ADVEKATNI ZAMENU ZA NEGA DA NE POFTARAM PUNO PUTA LUDI TU SU POVREDE ZUTE KARTONE ISKLUCEJNA U SVAKI MOMENT TREBA DA IMAMO ZAMENU A JA MISLIM TOJE DZURDJEVIC PRAVI RAZBIJAC A I DOBAR CENTAR FOR

Reply
neso мај 20, 2016 at 12:28

LA[k]| KUNEM TI SE U SVE POSTOJIM TE I AKO TE NEZNAM VIDI SE DA SI DOBAR DECKO A PRIZNAJEM I DA POZNAES DOBRO FUDBAL JA SAM ZVEZDAS TI STA SI NAVEO OVE IGRACE U POTPUNOSTI SLAZEM SE SA TOBOM ALI LAKI MOLIM TE NEMOJ DA UZMES U OBZIR DA SAM PROTIF TEBE ZA SVE OVE IGRACE TREBA VELIKI NOVAC SVE OK MOZDA CE ZVEZDA DA IH DOVEDE ALI POSLE KAKO CE DA IH IZPLATI IMALISMO PRIMERA SA SUDOVIMA SA RAZNIM MENICAMA MISLIM DA BI JEDAN DO DVA IGRACA MOGLI DA DOVEDU OD OVIH ALI ISKLUCIVO JEDAN PAR OD BRANBENE IGRACE A I NASI IGRACI NI SU LOSI ONI CE PRIJE DA SE UKLAPAJU U EKIPU NEGO STRANCI PA MOZDA I GRESIM MOJE MISLEJNE LESNO JE UZETI A TESKO JE VRACATI PA I OVO I SA STRANCIMA MOZEMO DA ISPADA MO U PRVO KOLO A I SA NASIM IGRACIMA MISLIM OVE NOVE ISTO I SA NIMA MOZEMO DA ISPADAMO E STA SMO RADILI ZNAMO SVI KOKO NAM JE DUG JOS DA UZMEMO KREDITE A TREBA DA MISLEMO I ZA IDUCE GODINE TO SU LICENCE ISPLACENE IGRACE PREMIJE I DA NE NABROJAM JOS TOLIKO OD MENE I BUDI POZDRAVLEN LAKI NESO

Reply
ShoNe мај 20, 2016 at 10:29

Kacar bi bio veliko pojacanje, na poziciji zadnjeg veznog, al sta cemo onda sa Donaldom i Talekom, koji su se dopro pokazali dosad. A da igramo sa tri zadnja vezna, nema smisla. Na poziciji stopera nam treba stoper, ili opet hocemo da izigravamo Barselonu, sto je mnogo tesko. Nit smo mi Barsa, nit je Kacar Maskerano. Al mozda bi i upalilo. Sto se ticce ostalih pozicija, smatram da Kahriman, Ibanjez, Petkovic, Talek, Donald, Katai i Vijeira cvesto drze svoje mesto, a da na ostalim pozicijama treba dovesti pojacanje. Stim sto to pojacanje moze i da bude napadac gde imamo Vijeiru, koga ne treba menjati, sto znaci da bi u tom slucaju trebali da menjamo formaciju i da se odreknemo jednog zadnjeg veznog ili plejmejkera (najbitnije pozicije u sportu), jer kako odbojka i kosarka nebi licele na sport kad na terenu nebi imalo pleja i tehnicara, tako ni fudbal ne lici na spoet kad ekipa nema pleja. sto dokazuju i rezultati reprezentacije, gde godinama nemamo dobrog pleja, a kod nekih selektora nismo ni imali tu poziciju u timu..

Reply
Milos мај 20, 2016 at 15:20

Petkovic?

Reply
LA[K]I мај 20, 2016 at 09:15

Nece on doci sigurno! Bolje se usredsrediti na Djurdjevica, Lukovica, Fibela Tomasa, Boska Jankovica i Welintona Soaresa. Oni bi bili dobra pojacanja, a i realno je da ih Zvezda dovede, za razliku od Kacara.

Reply

Leave a Comment