Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Божовић: Резултат за памћење

Након величанствене утакмице, односно меча током којег је добио исто тако величанствене овације пуне Маракане, Миодраг Божовић је рекао да ће се оваква сезона тешко поновити.

Раднички је могао да оствари бољи резултат да није играо пред оволико навијача. Показали су се у правом светлу, имали шансе, али их је Орландић начео, а Катаи мајсторијом обезбедио добар резултат. Тешко ће се овакав резултат поновити, само се надам да се неће поновити стање око финансија. Овде је добро што не може да буде цунами. Нема мора, не знам шта би могло да се деси – поручио је Гроф, и додао да је договор пре утакмице био да Петковић шутира евентуални пенал.

1grof

Играчи су се договорили да Петковић изведе пенал јер једини није дао гол из стартне поставе. Мислим да су били у праву и да је исправна одлука. Жао ми је што се повредио и то је зарадио озбиљну повреду скочног зглоба – рекао је Божовић.

Повезане вести

2 comments

окнарб мај 22, 2016 at 14:02

звездина дијеца да играју чаушић,стојковић ђуричић ,максимовић ђурђевић , плус чаврић гајић родић екс играчи офке .да остане четворка странаца катаи и плавша и дођу ови поменути тим за респект

Reply
окнарб мај 22, 2016 at 13:38

грофе тражи павловића,ђурђевића ђуричића јанковића бишевца и двојицу одлични странаца млађих

Reply

Leave a Comment