Moja Crvena Zvezda
ВажноЗвездаши широм светаНајновијеФудбал

Велика хуманитарна утакмица!

У уторак, 24. маја 2016. са почетком у 20 часова на стадиону Партизана у Београду биће одржан велики хуманитарни меч фудбалских звезда под именом „Асови за децу“, у организацији Јована Симића – ЕXIT фондација и Националног удружења родитеља деце оболеле од рака – НУРДОР.

Сав приход од продаје улазница намењен је изградњи дечјег хемато-онколошког одељења у Нишу.

Тимове ће предводити прослављени тренери Бора Милутиновић и Радомир Антић, а на првој хуманитарној „Ол-Стар“ утакмици у Србији учествоваће највеће и некадашњи Звездини фудбалери: Дејан Станковић, Никола Жигић, Перица Огњеновић, Драган Младеновић, Горан Буњевчевић, Михајло Пјановић, Бојан Ђорђић, Никола Лазетић, Милан Бишевац, Горан Друлић, Ненад Лалатовић, Славољуб Ђорђевић…

Од актуелних фудбалера Црвене звезде, наступиће млади штопери Милош Стојановић и Никола Јовановић.

Улазнице за хуманитарну утакмицу можете набавити на НУРДОР штандовима у СЦ Ушће и Делта Ситију, преко продајне мреже Gigs Tix: књижаре Вулкан широм Србије, Миксер Хаус у Београду, Париски магазин у Новом Саду и преко интернет странице www.gigstix.com, као и на продајним местима Ticketline. Улазнице ће бити доступне и на благајнама ФК Партизан пред сам догађај, по цени од 300 динара за Север и Југ и 500 динара за Запад и Исток.

Повезане вести

Leave a Comment