Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Дангубић: Навикли смо да играмо под умором, то не може да буде изговор

Немања Дангубић је у Супер лиги Србије подигао свој просек на тачно девет поена по утакмици. Забележио је 54 поена на шест сусрета и завршио лигашки део као трећи стрелац клуба.

Дангубић истиче да шампиону Србије уопште неће бити лако против Мега Лекса у полуфиналу плеј-офа.

– ФМП је ове сезоне много пута показао да је веома квалитетна екипа и да може да игра са АБА лигашима, тако да су и вечерас показали свој квалитет. Дошли смо до важне победе и окрећемо се полуфиналу против Меге која је, знамо и сами, појачана. Довели су два-три нова играча, тако да нас очекује тежак задатак. Сигурно ћемо се спремити ова два дана колико можемо и дати све од себе у полуфиналу.

– Специфична лига и сви знамо какав је систем – говорио је Дангубић док је иза њега пролазио Штимац и покушао да га збуни потезом руке преко његовог лица, али у томе није успео, јер је његов млађи саиграч наставио као да се ништа није десило:

– Има сигурно умора, крај је сезоне, навикли смо да играмо под умором и сигурно да то не може да буде изговор, поготово кад знамо да се борио за титулу и сигурно ћемо то да превазиђемо као целе сезоне. Морамо да се припремимо за Мегу веома добро. 

Мегина појачања донела су додатни квалитет саставу Дејана Милојевића, тако да ће црвено-бели морати да буду на веома високом нивоу како би стигли до новог финала плеј-офа.

– Они су имали у финалу и повређене играче, нису били комплетни, међутим, сада јесу. Имали су времена да уиграју нове момке, тако да Мега сигурно има нове квалитете и морамо да се припремимо за то – истакао је Дангубић.

Повезане вести

Leave a Comment