Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић пред Мегу: „Уз навијаче до доброг старта“

Први меч полуфинала домаће Суперлиге против Мега Лекса у петак од 19 часова. Тренер Црвено-белих Дејан Радоњић очекује тешке мечеве са добро познатим ривалом, али и велику подршку са трибина дворане „Александар Николић“.
Након убедљивих наступа у групи, кошаркаше Црвене звезде Телеком у петак очекује прва утакмица плеј офа Суперлиге, против старог познаника ове сезоне, екипе Мега Лекса.

Црвено-бели су до сада одиграли пет утакица у такмичарској 2015-2016 са екипом из Сремске Митровице, али ће нови дуел у домаћем првенству имати нови такмичарски значај, након мечева у финалу АБА лиге.

Тренер црвено-белих Дејан Радоњић очекује још већа искушења, него у дуелима за регионалну титулу:

„Екипа Мега Лекса има фантастичну сезону, сјајне резултате и освојен трофеј. Добро се знамо, играли смо и финале АБА лиге, у међувремену су и ојачали састав, стигли су им нови играчи, чиме су подигли квалитет тима. Добили су на искуству у спољној линији тима, уз талентоване играче, чека нас још тежа серија него у финау АБА лиге. Свесни смо свих чињеница о квалитету Мега Лекса, и морамо да будемо јако, јако добри у првој утакмици, која нам је у првом плану и само смо на њу сконцентрисани.“

Трофејни тренер Црвене звезде Телеком истиче још један детаљ, а то је подршка публике, која је неопходна у овом врло важном мечу за црвено-беле

„Није потребно да истичем колико нам подршка навијача на трибинама значи. Зато позивам све наше присталице да дођу у петак у дворану „Александар Николић“, испуне трибине, и помогну нам да дођемо до тријумфа јер нам је њихово присуство јако важно“, рекао је Радоњић.

Карте за први полуфинални меч плеј офа Суперлиге, продају се од четвртка у 10 часова у свим пословницама Евентима, а на дан утакмице и на благајни дворане „Александар Николић“ од 15 часова, па до почетка утакмице.

Цене карата су непромењене:

Трибине 400 динара, Партер – 600 динара, Плава ложа 800, Бела ложа – 800, Ложа 1000, док за седиште поред терена треба издвојити 5000 динара.

Утакмица Црвена звезда Телеком – Мега Лекс игра се у петак од 19 часова, други меч у серији на програму је у недељу од 20 сати у дворани „Пинки” у Сремској Митровици.

Повезане вести

1 comment

cale мај 26, 2016 at 22:00

treba uuzeti eliota vilijamsa,posto je uuu nemilosti u panatinaikosu

Reply

Leave a Comment