Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоРагби

Црвено-бели рагби викенд у Београду

Шампионат Србије у рагбију 15 наставља се овог викенда, а БРК Црвена звезда ће у суботу од 17 часова на рагби терену на Ади Циганлији одиграти заостали сусрет 6. кола против Војводине.

Овом мечу ће претходити сусрет између јуниора БРК Црвене звезде и Рада у оквиру другог кола Купа Србије. Рад је био убедљив у првом сусрету и славио резултатом 45:6, али резултат није био реалан показатељ односа снага, јер црвено-бели могу да пруже много бољу партију, па се очекује занимљива утакмица. Ако Рад победи освојиће Куп у јуниорској конкуренцији, а сусрет се такође игра на Ади Циганлији, али од 13 часова.

Звездини сениори су фаворити против Војводине. У првом дуелу ове сезоне убедљиво су савладали Новосађане на гостовању и не би требало да имају великих проблема, мада је Војводина у успону форме и сигурно неће олако препустити бодове шампиону, који жели да учврсти вођство на табели уочи летње паузе у шампионату Србије и стигне на корак од одбране титуле.

Очекује се сунчано време и повољни услови за игру, тако да љубитељи рагбија могу провести пријатан дан на Ади Циганлији, пружити подршку црвено-белима и уживати у игри.

                               БРК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – РК ВОЈВОДИНА

                                         6. КОЛО ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ

                                             СУБОТА, 28. МАЈ 2016.

                           РАГБИ ТЕРЕН НА АДИ ЦИГАНЛИЈИ, 17:00 ЧАСОВА

1rlk

Већ у недељу очекује нас и четврти вечити дерби у рагбију 13 ове сезоне. Утакмица између Црвене звезде и Партизана на програму је на Ади Циганлији од 17 часова.

Црвено-бели су претходног викенда савладали управо црно-беле у полуфиналу Купа Србије, изборили трећи тријумф против вечитог ривала у сезони и овом победом желе да задрже вођство на табели са два бода више од Партизана и Дорћола, који има и меч мање.

Звездаши су бриљирали у поменутом мечу у националном Купу и сада ће покушати да понове такву партију, али ни ривал није без шанси и жели да искористи сваку прилику која им се пружи, јер би их нови пораз од Звезде удаљио од жељене позиције на табели. Црвено-бели су благи фаворити због прве позиције и стопроцентног учинка у дербијима ове сезоне. У недељу се играју и преостали мечеви 7. кола. Раднички у Нишу дочекује Дорћол од 13 часова, док ће Ташмајдан Тигрови у 19 часова угостити Раднички из Нове Пазове на Ади Циганлији од 19 часова.

                                    РЛК Црвена звезда – РК Партизан

                                        7. КОЛО ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ

                                            НЕДЕЉА, 29. МАЈ 2016.

                           РАГБИ ТЕРЕН НА АДИ ЦИГАНЛИЈИ, 17:00 ЧАСОВА

Повезане вести

Leave a Comment