Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоРагби

Рагбисти још једном убедљиво славили у дербију

Рагбисти Црвене звезде савладали су Партизан у 7. колу шампионата Србије у рагбију 13 резултатом 38:16 (18:10) и задржали вођство на табели.

Била је то четврта победа у четири такмичарска меч против црно-белих ове сезоне. По сунчаном времену окупио се велики број гладалаца за прилике у српском рагбију, а црвено-бели тим је још једном оправдао очекивања својих навијача и стигао до новог тријумфа у дуелима са вечитим ривалом.

Партизан је на Аду стигао у најјачем саставу, мотивисан да се искупи за лоше издање у Купу од претходног викенда, када су убедљиво поражени завршили такмичење у полуфиналу. Са друге стране, црвено-белима је поново недостајало неколико важних играча, али то није била препрека да се стигне до још једне победе против комшија.

Сусрет је обележио Милош Ћалић, који је пружио сјајну партију и својим продорима и обарањима добијао константне овације са трибина. Црвено-бели тим је овим тријумфом успео да потисне екипу Партизана на четири бода заостатка, па је сада Дорћол Звездин најближи пратилац.

У наредној такмичарској рунди лидер на табели дочекује нишки Раднички, што ће бити генерална проба за окршај у финалу Купа Србије 12. јуна против Дорћола, који сви са нестрпљењем очекују.

Повезане вести

Leave a Comment