Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Савановић од лета Звездин?!

Према писању немачког кошаркашког портала Баскетинсајд, нови члан Црвене звезде од лета биће Душко Савановић (32, 204).

Искусни репрезентативац Србије и дуго година интернационалац ће се овог лета растати са Бајерном, а немачки медиј пише да ће његова следећа дестинација бити Мали Калемегдан.

Савановић је у каријери наступао за Борац, ФМП, Уникс, Кахасол, Валенсију, Ефес и Бајерн.

Повезане вести

8 comments

bureksmesom мај 31, 2016 at 13:35

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reply
Hadži Dragan мај 31, 2016 at 13:00

Nisam oduševljen…ne trebaju nam izraubovani,već mladi igrači!Dajte Zagorca umesto Simona,a ne još jednog matorca.

Reply
milan czvb. мај 31, 2016 at 11:37

odlican igrac, mnogo ce nam znaciti iskustvom znanjem sutem itd… uz mlade igrace on dolazi kao kec na 10 zivi bili pa videli…

Reply
Petar мај 31, 2016 at 10:49

Ne mislim da je savan los kosarkas, daleko od toga. Da je los ne bi igrao za ove klubove za koje je igrao. Ali jednostavno, tesko sa njim mozemo da podignemo igru na neki visi nivo.

Reply
kastiljo мај 31, 2016 at 12:44

Mislim da gresis,igra covek na simonovoj poziciji i mislim da je u napadu mnogo raznovrsniji od njega… U odbrani nmg da se setim kakav je ali sto se suta tice na istom je nivou kao simonovic samo dosta bolji sa poludistance,dosta cesce fauliran i siguran sa penala… Smatram da bi nam jako dobro legao,samo me centar malo brine jer Cirbes odlazi sigurno,a naci dobrog igraca za tu poziciju je tesko. Posto Bobi verovatno ide iz SA sve pare na njega… milion-milion ?

Reply
pera мај 31, 2016 at 21:50

Mislim da grešiš. Ovakvi igrači nam jednostavno ne trebaju. Da se može neka vrate Ercega koji može pomoći na četiri ili pet a ne igrača koji će samo zauzeti mesto Simani a neće doneti kvalitet više. Mi jednostavno moramo shvatiti da samo ako lansiramo mlade igrače i uz njih imamo par kvalitetnih stranaca koji se uklapaju u stil igre možemo praviti rezultate. Šta dobijamo Savanom. Pa ništa više nego što bismo otrpeli nekog od mladih igrača. Kad bi birao izmedju njega koji mora da igra i Tejića ja bih odabrao Tejića ali ne ovog sada nego onog koji će naporno odraditi leto i doći na jesen rasterećen i sa napredkon na elementima na kojima je bio loš. Momak id 2,8 ne sme da je van tima. Cenkanjem smo svojevremeno ostali bez Aleksandrova i mnogo mi je žao zbog toga. Simon ima dobru zamenu u Dobriću. I to je to.

Reply
Petar јун 1, 2016 at 14:02

Dobro, ja ne bih bas odabrao Tejica pre Savana, ali mislim da je nama potrebno podmaladjivanje sastava, odnosno ubacivanje igraca iz fmp-a i omladinskog pogona, uz dovodjenje nekih izuzetno kvalitetnih igraca koji mogu da prave drasticnu razliku, tako da bih se slozio sa tvojom konstatacijom da nam treba Erceg, jer je on igrac sa velikim mogucnostima.

Reply
pera јун 1, 2016 at 14:29

Mi druže jedino forsiranjem naših mladih igrača možemo doći do pozicije da imamo jako jezgro koje će roditi rezultat. Oslanjanjem na strane igrače prolazićemo kao i većina Turskih i Španskih timova. Kad se lome utakmice dobijaju se na psihu. Teško da neko ko ima cilj da napravi statistike lično i uzme što više novca može da ima cilj timsku igru i uspeh kluba na prvom mestu. Mi smo sretni ako godišnje prodamo igrača dva i nadomestimo to igračima iz FMP. Em rasteretimo budžet em dobijemo mladog igrača željnog uspeha i dokazivanja.

Leave a Comment