Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојка

Миловић: Леп је осећај посетити Звезду

У посети Црвеној звезди била је некадашња одбојкашица нашег клуба Јулија Миловић, која ће наредни период провести у Београду.

Дошла сам у Београд да тренирам преко лета. Веома је леп осећај доћи у посету Црвеној звезди. Људи су овде веома срећни што ме виде и овде се осећам добро дошло. Драго ми је да сам у друштву ових људи и да са њима уживам – изјавила је некадашњи капитен црвено-белих.

Прошле године, Јулија Миловић је из Црвене звезде прешла у Мушину из Пољске са којом је освојила 6. место у ОРЛЕН лиги.

Екипа је била доста млада, а пољска лига је веома јака. Играли смо и на фајнал фору Купа Пољске, што није мала ствар. Прва ми је сезона ван Србије и могу да кажем да је година била успешна. Задовољна сам својим играма. На почетку ми је било тешко, да научим како у Пољској ствари функционишу, како у њиховој лиги, тако и у земљи. Морала сам да се упознам са њиховим језиком, али сам на крају ухватила ритам, екипа је дизала форму и веома сам задовољна како се завршила прва година у иностранству – рекла је Јулија.

Њој је уговор са Мушином истекао, тако да ће је у наредној сезони очекивати нови изазови.

Тренутно сам без клуба и сву пажњу сам посветила тренингу. Желим још да напредујем и да се спремим за следећу сезону у којој ћу се, надам се, борити за трофеје – истакла је Јулија Миловић.

Повезане вести

Leave a Comment