Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Милошевић стиже на преговоре у Звезду! (ВИДЕО)

У среду се очекује у Београду на преговорима са Звездом Томас Фибел, међутим искусни дефанзивац неће бити једини играч који ће сести за сто са челницима нашег клуба сутра.

Наиме, како пише „Моцартспорт“, на Маракану ће доћи и леви бек суботичког Спартака Стефан Милошевић (21), млади фудбалер који је био члан репрезентације која се прошле године окитила златом у Новом Зеланду.

Стефановић је у Спартаку играо у тандему са Плавшићем, када су два млада играча покривала леву страну „голубова“. Омладински стаж провео је делом у Звезди, делом у Партизану, одакле га је пут одвео у Суботицу. Судећи по добрим играма и позиву из Звезде – сигурно је да није погрешио.

Милошевић би у Звезди требао да замени Душана Анђелковића коме је истекао уговор.

Повезане вести

3 comments

окнарб мај 31, 2016 at 21:49

НЕ СМИЈЕМО ДОВОДИТИ ИГРАЧЕ КОЈИ ИМАЈУ ЧЕСТО ПРОБЛЕМ С ПОВРЕДАМА И НЕИГРАЈУ ЧЕСТО НИ У СВОЈИМ КЛУБОВИМА

Reply
окнарб мај 31, 2016 at 21:48

ДОВЕДИТЕ РОДИЋА АКО НЕМА УГОВОР ДУЖЕ ОД ГОДИНУ ДАНА ЈОШ МОРАМО ПОГОДИТИ С ИГРАЧЕМ СРЕДИНЕ ТЕРЕНА С ОФАНЗИВНИМ КАРАКТЕРИСТИКАМА.КОЈИ ИМА ПОТЕЗ ВИШЕ И МОЖЕ УПОСЛИТИ НАПАДАЧА И ИГРАЧА КОЈИ ДОЛАЗИ ИЗ ДРУГОГ ПЛАНА

Reply
pera мај 31, 2016 at 21:43

Ovog malog sam primetio. Ima brzinu ali halfovi bi morali da budu bedem. Šta je sa Stojkovićem na desnom beku. Ne bih da se igramo da u half liniju stavljamo stranog igrača jer treba mnogo vremena za uigravanje i komunikaciju. Ima dovoljno dobrih igrača u ligi da pored Rendule odigraju sezonu.

Reply

Leave a Comment