Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Победа Омладинаца, за викенд меч за титулу!

Омладинци Црвене звезде забележили су јако важну победу у борби за наслов шампиона. Они су у заосталој утакмици савладали Рад на Бањици резултатом 2:0.

Утакмица је играна на помоћном терену стадиона „Краљ Петар I“
Гледалаца: 200
Судија: Јован Шегрт (Београд)
Стрелци: Јовељић у 11′ и Горановић у 72′

Рад: Прибић, Михајловић, Петровић, Николић, Танасијевић, Кошанин, Вујовић, Трифуновић, Јовић, Глушчевић, Рогановић.
Резерве: Гавриловић, Јокић, Ступић, Ивановић, Стојановић, Мустафа, Ђокић.

Црвена звезда: Станковић, Томац, Милић, Јовановић, Ф. Станковић, Сарић, Петровић, Ковач, Јовељић, Илић, Ђурић.
Резерве: Савић, Пековић, Рачић, Сојановић, Црнадак, Горановић, Платиша.
Рад је добро ушао у утакмицу, али Црвена звезда је повела након комбинације Ђурића и Илића, и то преко Дејана Јовељића у 11. минуту. Ниједног тренутка домаћин није одустајао од изједначења, али су наши фудбалери контролисали дешавања на терену.

Друго полувреме донело је више узбуђења. Рад је имао велику шансу средином полувремена, али је голман Александар Станковић маестрално интервенисао. Наши играчи су се оријентсали на контранападе и у 72. минуту након брзе контре, Балша Горановић је изашао пред голмана и поставио коначан резултат утакмице. Рад је након тога успео да погоди и пречку, а голман Станковић је у два наврата такође спречио лопту да уђе у мрежу.

У последњем колу, Црвена звезда ће дочекати Чукарички, а уколико победе, наши омладинци би могли да освоје и шампионску титулу и квалификују се у Лигу шампиона за омладинце.

– Ово је била јако тешка и важна утакмица у борби за титулу. Доста се трчало, било је много борбе. Дали смо гол на време, и захваљујући томе смо остатак утакмице држали под контролом. Ближи се крај првенства, чека нас још једно коло, морају да се поклопе и неки други резултати, али надамо се победи и титули на крају – рекао је Ђорђе Петровић након утакмице.

Повезане вести

Leave a Comment