Moja Crvena Zvezda
КошаркаПрипреме

Пешић: „Oво је дефинитивно Звезда“

Светислав Пешић
Светислав Пешић

Трофејни стручњак Светислав Пешић пред почетак нове сезоне истиче да су фази када треба, хтели то они или не, да мењају навике код појединих играча.

–Пут до победе је веома комликован, али није немогућ. Зато ту постоје и припреме, ми напредујемо из дана у дан, а да није тако онда то не би било добро. Ово је дефинитивно Звезда и ми смо сви у Звезди, али ово је неки нови систем. Практично нови клуб, где се стварају нове навике међу играчима. Такве ствари се не дешавају преко ноћи – нагласио је тренер црвено белих.

Пешић је још напоменуо да су у прошлости били одређени проблеми који су остали и дан данас, али са друге стране има доста позитивних ствари.

–Имамо средства која су потребна за врхунски тренинг. Ми ћемо већи део дана да проводимо у ФМП–у, а увече ћемо да идемо у Пионир. Ја сам нови тренер без обзира што то не изгледа тако. Одиграли смо велики број утакимица за ову фазу и слажем се да се тренери и играчи најбоље упознају кроз рад – закључио је Пешић

Повезане вести

5 comments

Milan сеп 30, 2011 at 13:13

b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&mm=09&dd=30&nav_id=545864

Reply
pravi delija сеп 30, 2011 at 13:31

jesi ti nepismen ili sta ovaj sajt je posvecen SD CRVENA ZVEZDA a ne nekim drugim klubovima!

Reply
Zvezdas_rajvoSa сеп 30, 2011 at 12:26

‘Trezan s’vatih iz prve da sve su sem Zvezde, bile k..ve kojih sam se stideo ‘:)) Najlepse je posle mamurnog jutra, ustati i procitati vesti o mom omiljenom klubu na mom omiljenom sajtu ;p Idemo Delije 🙂

Reply
nemanja сеп 30, 2011 at 11:58

„Takve stvari se ne dešavaju preko noći“ – ovo da zapamte neki posetioci ovog sajta!!

Reply
goksili сеп 30, 2011 at 09:52

ЈЕДАН ЈЕДИНИ ЈЕДИНСТВЕНИ И НЕПОНОВЉИВИ, -СВЕТИСЛАВ ПЕШИЋ !!!

Reply

Leave a Comment