Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Сикимић остаје, двојица добила зелено светло за избор нове средине!

Црвена звезда је веома активна око долазака нових фудбалера, међутим и ситуација са актуелним играчким кадром се полако разрешава.

Наиме, како пише „Спорт“, џокер Миодрага Божовића Предраг Сикимић (34) требало би да остане у Звезди. Коначна одлука биће донета на старту припрема али је за сада идеја да он и наредних годину дана буде у конкуренцији за напад нашег тима.

Са друге стране зна се која два фудбалера имају „зелено светло“ за избор нове средине. Реч је о искуснима Душану Анђелковићу и Саши Стојановићу, који су протекле сезоне играли на „кашичицу“, односно, најчешће били на клупи за резервне играче.

Обојици фудбалера истичу уговори 1. јула и они ће моћи несметано да потпишу за нове клубове.

Јасно је да би „одрешене руке“ добио и Џошуа Паркер, међутим са њим до сада преговори нису ишли тако лако, те је и даље неизвесно да ли ће овај нападач пристати на раскид уговора.

Повезане вести

2 comments

@estrella roja јун 3, 2016 at 01:12

Brate oko mnogih igrača nisu čista posla, mislim da se Terza tali sa pola igrača, među njima su sigurno Sikimić, Orlandić, Luković. Ne vidim zašto bi bili u klubu da nije tako. Među omladincima imamo bolje igrače od ove trojice.

Reply
Estrella Roja јун 2, 2016 at 19:02

Oko Sikimića nisu čista posla, prosto je neverovatno da u situaciji kada nemamo mlađe golgetere neko uporno forsira igrača od 34 godine. Mislim da tu nelogičnost vide i mnogi navijači.

Reply

Leave a Comment