Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Фибел стигао, следе прегледи па потпис

Томас Фибел је стигао у Београд у среду, два и по сата касније него што је првобитно планирано, јер је каснио лет из Париза.

Штопер из Гвадалупеа је након доласка у престоницу Србије боравио у ресторану са Звезданом Терзићем и Блажом Раосављевићем, а затим су се упутили у Звездине клупске просторије, где им се придружио и менаџер Срђан Јеремић.

За данас су заказани лекарски прегледи, финализирање ситница из уговора, а након тога би уследио и потпис уколико све протекне према очекивањима. Блажо Раосављевић је потврдио да је клуб заинтересован за довођење офанзивног везисте Ростова, Гелора Канге, али да је трансфер још далеко од реализације.

1fibelТомас Фибел је последњег мајског дана прославио 30. рођендан, висок је 192 цм, у млађим категоријама је највећи део наступао за Ланс, чији је члан био до 2006. године, да би исте године у дресу белгијског нижелигаша Виртона забележио 15 мечева. У Белгији се задржао шест година, али је за Стандард из Лијежа од 2007. до 2008. године одиграо само два меча у шампионату, да би 2008. године уписао 10 лигашких сусрета у дресу Брисела. Његов успон је почео када је прешао у Антверпен у чијем дресу је за три сезоне забележио 67 наступа у првенству и постигао шест голова.

Након боравка у Виђев Лођу 2012/13 и почетком сезоне 2013/14 (укупно 33 првенствена меча), уследила је селидба у Русију, где у Амкару из Перма за две сезоне бележи учинак од 30 одиграних утакмица у Премијер лиги и један погодак у ремију против Зенита (1:1). Минуле сезоне носио је дрес Мордовије из Саранска на 17 лигашких утакмица у којима се једном уписао у стрелце на гостовању против Урала, међутим, Мордовија је сезону завршила на зачељу табеле и наредне сезоне играће у нижем рангу, што је био сигнал да корпулентни централни дефанзивац промени средину, а позив Црвене звезде и похвале од стране Мичела Доналда били су довољни разлози за долазак у редове најтрофејнијег српског клуба.

Друштво из Мордовије поново је на окупу, јер је после Доналда и Ле Талека у Звезду стигао Фибел. Надамо се да ће имати много успеха у клубу и са Звездом стићи до пласмана у Лигу шампиона.

Ево и колажа Фибелових успешних интервенција из времена док је наступао за Амкар из Перма, где се види његова доминација у скоку, добра дуел игра, завидна брзина за дефанзивца, просто чисти све што му се нађе у видокругу, а на крају је и ефектан гол који је постигао на гостовању против Зенита у Санкт Петербургу.

Повезане вести

10 comments

GoranZvezda7 јун 2, 2016 at 13:15

Fibel je ok igrac,sad treba pokusati da dovedemo Mitrovica iz Mersina ili Markovica iz Kairata,ja bih vise voleo da dovedemo Markovica on je zaista odlican stoper.

Reply
ДЕЈО јун 2, 2016 at 13:35

Samo ne Mitrovića ušasssssssssssssss

Reply
ДЕЈО јун 2, 2016 at 07:48

Kakav je ovaj Fibel, kažu da se često povređuje? :/

Reply
LA[K]I јун 2, 2016 at 09:17

Svakako ne moze biti gri od trenutnih stopera (Lukovic, Stojanovic, Edson). Ako bude dobar to bi bilo odlicno pojacanje kao Hugo. Njega smo za dzabe doveli a odlicno se pokazao!

Reply
ДЕЈО јун 2, 2016 at 11:57

Nisam ja rekao da on nije dobar, samo se cesto u karijeri povredjivao to ce nam biti problem….

Reply
kastiljo јун 2, 2016 at 07:47

obavezno bismo trebali pokusati dovesti ovog lika dok ne ode u neku jacu ligu http://www.transfermarkt.com/jamie-maclaren/profil/spieler/173591 jako slican vardiju napadac,istice mu ugovor sledece godine i mislim da bismo ga mogli uzeti za tu cenu koja mu pise na sajtu… rece mi drugar koji zivi u australiji da se tamo kunu u ovog lika. admine odma kod terzica sa ovim linkom

Reply
LA[K]I јун 2, 2016 at 09:13

Mislim da bi ovaj sajt i zvanicni klubski sajt trebalo da naprave nesto gde bi mi navijaci mogli da preporucujemo neke igrace, a da to kasnije pogledaju ljudi iz kluba. Mislim da bi tako mogli da ubodemo nekog dobrog igraca.

Reply
ДЕЈО јун 2, 2016 at 11:58

Bravo Laki i ja takodje to mislim, ali kako to izvesti jako teško…

Reply
yo_yooooo јун 2, 2016 at 09:59

Koliko se secam u Australiji su se i u Babalja kleli.

Reply
kastiljo јун 2, 2016 at 14:03

Babalj je bio „mladi talenat“ dok je ovaj momak mislim najbolji strelac lige i vec poprilicno izgradjen.. Jeste da yt nije neko merilo,ali mislim da vredi pogledati ga,kao sto vec rekoh dosta podseca na Vardija po stilu igre,sigurno bi bio pojacanje.

Reply

Leave a Comment