Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Милошевић на четири године, Симовић: „Постаће љубимац Звездиних навијача!“

Стефан Милошевић је у среду потписао уговор на четири године са Црвеном звездом.

„Презадовољни смо послом са шампионом, Милошевић наставља стопама Срђана Плавшића из прошле сезоне. Сличан је и модел уговора, Црвена звезда има обавезу према Спартаку и у одређеним процентима, приликом наредног трансфера. Наш клуб је протеклих година уложио много у школу. Веровали смо и кад није било лако да смо с правом улагали у клупску будућност“ рекао је за „Спортски журнал“ након парафа Драган Симовић, председник Спартака.

Симовић очекује да Милошевић настави Плавшићевим стопама.

„Показао је раскошан таленат, на пример, добио предност испред легендарног капитена Владимира Торбице у извођењу слободних удараца. Милошевићев учинак није случајност и нема разлога да, као и Плавшић, ускоро постане љубимац Звездиних навијача. Наш је задатак да што пре употпунимо тим за наредну сезону – истакао је први човек суботичког фудбала.“

ФОТО: Н. Неговановић, „Спортски журнал“

Повезане вести

5 comments

GoranZvezda7 јун 2, 2016 at 13:20

Milosevic je odlican igrac,bice dobro pojacanje,ali nece igrati puno pored Ibanjeza,ali je dobro imati ovakvog igraca za izmene,takodje treba dovesti desnog beka,jer Petkovic igra jednu utakmicu dobro a deset lose,najbolje resenje za desnog beka je Filip Stojkovic.

Reply
Petar јун 2, 2016 at 15:25

Pa mozda ce i imati. Ukoliko uspemo da doguramo do evrope, neki od igraca ce sigurno odmarati u ligi, kolo pred utekmicu ls/le, tako da verujem da ce Grof prilicno rotirati igrace.

Reply
ДЕЈО јун 2, 2016 at 12:00

Kolike procente smo im dali?

Reply
ap19 јун 2, 2016 at 13:29

30

Reply
ДЕЈО јун 2, 2016 at 13:34

Jesi siguran?

Reply

Leave a Comment