Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Звезда се спрема за други меч, Радоњић: „Биће ово другачији дуел!“

Црвено-бели већ почели припреме за утакмицу број 2 у којој је домаћин Партизан НИС. Тренер Дејан Радоњић и бек Стефан Јовић очекују другачији меч, али циљ остаје исти, још једна победа која би приближила Црвену звезду Телеком жељеном циљу.

КК Црвена звезда Телеком направио је први корак ка одбрани титуле у национаном шампионату, али времена за анализу прве утакмице више нема, јер друга утакмица у серији следи већ у недељу од 21 сат, на истом месту у дворани „Александар Николић“.

Домаћин ће бити КК Партизан НИС, по договору клубова, поново ће бити размењено 400 улазница, па ће изабраници Дејана Радоњића имати подршку и у утакмици број 2.

Тренер црвено-белих је већ на конференцији за медије након победе у петак говорио о предстојећем мечу, своје мишљење није променио ни у суботу:

„Моје мишљење након онога што сам рекао на конференцији у петак увече се није променило на било који начин. Очекују нас другачије околности, утакмица се игра пред навијачима Партизана. Наш ривал ће се сигурно припремити за овај меч, и знамо да нас очекује јако тешка утакмица. Свесни смо да ће ово бити другачији дуел од оног који смо одиграли у петак. Наравно да желимо да остваримо још једну победу у серији, и спремамо се за тај дуел, јер је меч у петак био тек први корак ка жељеном циљу“ рекао је тренер црвено-белих.

И један од најбољих у првој утакмици, Стефан Јовић очекује другачију утакмицу у недељу увече:

„Без обзира на разлику којом смо победили, сматрам да ће бити другачије околности у недељу. Нисмо добили Партизан на њиховом терену ове сезоне и потрудићемо се и желимо да поправимо тај негативан скор. У недељу ће бити другачији амбијент, биће много теже и спремамо се за то“, истакао је плејмејкер и је креатор игре црвено-белих.

Екипа Црвене звезде Телеком ће у суботу у поподневним часовима одрадити тренинг пред меч број 2 који се игра у недељу од 21 сат.

Повезане вести

1 comment

dusan јун 4, 2016 at 20:29

ama zgazite ih, i to pred njihovim tzv. navijacima. unistite ih. sad je vreme

Reply

Leave a Comment