Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Гаспром честитао: Остајемо чврсто уз вас!

На адресу ФК Црвена звезда стигао је допис из компаније „Гаспром њефт“, генералног спонзора нашег клуба, у којем се изражава дивљење због постигнутих резултата нашег клуба, како на спортском, тако и на финансијском плану. Нашем клубу се обратио генерални директор и председник Управног одбора ове руске компаније Александар Дјуков. Писмо преносимо у целости.

„Поштована господо,

Пре свега, честитам вам на историјском успеху клуба у државном првенству Србије у фудбалу у сезони 2015-2016. Сигурна игра спортиста, професионални рад менаџмента Клуба и шефа стручног штаба, заједно са константном подршком навијача, учинили су остваривом победу ФК Црвена звезда још три кола пре завршетка регуларног дела првенства, уз убедљиво вођство клуба над најближим конкурентима у борби за ту престижну титулу.

Хвала вам на позиву за учешће на свечаној академији у част 25-огодишњице победе ФК Црвена звезда у финалном сусрету Купа европских шампиона 1991. године. Уверен сам да је та утакмица ушла у историју не само српског клупског фудбала, већ и у златни фонд светских такмичења тог ранга. Ипак, услед неодложних обавеза које су искрсле, а на моју искрену жалост, нисам био у прилици да учествујем на овој свечаности.

У своје лично име, желим да вас уверим да ће ЈАД „Гаспром њефт“, наставити да Фудбалском клубу и Спортском друштву „Црвена звезда“ пружа како финансијску, тако и организациону подршку.

Истовремено, желим да нагласим велико задовољство компаније „Гаспром њефт“ као генералног спонзора клуба због рада менаџмента ФК Црвена звезда на нормализацији финансијске ситуације клуба. У том контексту, посебно издвајамо успехе руководства ФК у делу смањивања дуговања клуба, као и први пут од 2006. године постигнуте позитивне финансијске резултате за 2015. годину.

С поштовањем, А.В. Дјуков“

Повезане вести

2 comments

Bata јун 6, 2016 at 15:21

Mozda bi ljudi iz Gasproma trebalo da razmisle i o sponzorstvu K.K. Crvena Zvezda , to bi bila sigurna investicija koja bi im sigurno donela ogroman ugled .

Reply
LA[K]I јун 6, 2016 at 20:14

E to bi cev trebalo predloziti Gaspromu. Mislim da oni nebi imali nista protiv.

Reply

Leave a Comment