Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Гудурић и Симоновић пред трећу утакмицу финала

Кошаркаши Црвене звезде Телеком након невероватног повратка и тријумфа против Партизан НИС-а 87:86 у другом сусрету резервисали су себи прву меч лопту коју ће имати сутра од 21х у дворани „Александар Николић“ пред својим навијачима.
Црвено-бели су показали велики карактер током финалне серије савладавши „вечитог ривала“ у прва два сусрета и тиме стигли на корак од одбране трофеја. Да меч неће бити ни мало лак сложили су се Гудурић и Симоновић, али се и један и други надају да ће се на крају меча радовати са својим навијачима.

Марко Гудурић, КК Црвена звезда Телеком:

„Одиграли смо јако лоше прво полувреме и то не сме да нам се догоди у трећој утакмици. Прва меч лопта пред нашим навијачима, надам се да ћемо је искористити, биће тешко, али надам се да ћемо се сви на крају радовати.“

Марко Симоновић, КК Црвена звезда Телеком:

„Не смемо да дозволимо пад какав смо имали у другом мечу. Партизан је показао карактер након првог меча, добро су одиграли други и сигурно да неће бити лако у трећем сусрету. Селимо се пред наше навијаче и надам се да ћемо се сви радовати на крају. Осим ЦСКА нисмо имали ниједан пораз у плеј офу и ова екипа заслужује да се радује сутра са својим навијачима.“

Након фантастичне сезоне у Евролиги и трофеја у регионалном такмичењу, изабраници Дејана Радоњића дошли су на корак и од освајања Супер лиге Србије где им треба још једна победа у финалној серији против Партизан НИС-а.

КК Црвена звезда Телеком још једном позива своју армију навијача да испуне трибине дворане „Александар Николић“ и помогну својим љубимцима да забележе и трећи тријумф у финалној серији. Меч је на програму сутра од 21х.

КК Црвена звезда Телеком

Повезане вести

Leave a Comment