Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Представљен Милошевић, Раосављевић најавио још промоција

Фото: Мондо, Јован Терзић

Црвена звезда је данас промовисала Стефана Милошевића, појачање из Спартака.

„Нисмо се дуго гледали, али сада ћемо мало чешће. Доводимо још једног шампиона који је играо на Новом Зеланду. Већ је био у Црвеној звезди, а добрим играма наметнуо се за повратак“, рекао је спортски директор Блажо Раосављевић, а преноси „Мондо“.

Милошевић је потом добио реч-

„Дошао сам у велики клуб. Надам се да ћу добрим играма помоћи да одбранимо шампионску титулу. Тренер у Звезди ми је био Ивица Момчиловић. Као и сваки играч који цени себе отишао сам јер сам мислио да ћу пронаћи себе. Сада сам се вратио“, рекао је Милошевић.

„Видео је да је погрешио“, додао је Раосављевић.

Фото: МОНДО, Јован Терзић

Повезане вести

4 comments

окнарб јун 7, 2016 at 16:47

катаи и хуго одлазе још прије зимског прелазног рока,а да ли имамо спремне замијене,акио и погоде са замијенама морамо имати и јаку клупу

Reply
окнарб јун 7, 2016 at 13:53

изгледа да партизан доводи озбиљнија појачања бар што се домаћи играча тиче,то што има<мо добра страна појачања не мора значити да не морамо довести одличног домаћег играча из иностанства.некима истиче уговор

Reply
kastiljo јун 7, 2016 at 16:33

Vidi se da o fudbalu pojma nemas…Pa ovaj Radin ni u Vozdovcu nije bio standardan,onaj iz Radnickog da nije uvalio 5 komada Radniku ne bi znao ni ko je,za onog iz Javora nikad cuo,Djurickovic suvi prosek..Partizan ce po svemu sudeci imati jos slabiji tim od prosle godine,jer im ide Brasanac koji im je bio pola tima,otisao im je vec Jovanovic koji je drzao odbranu,tuta bugarin ce takodje ici a dade 18 golova (dodudse vise od pola iz penala),postoji ozbiljna mogucnost da treba da ih napusti i Mihajlovic samo o tome cute,treba da plate 2.5miliona za Zivkovica…Na sve ovo najavljuje im onaj kvazi direktor 10ak pojacanja,pa valjda mi najbolje znamo kako izgleda kad se ceo tim menja za jedan prelazni rok,pa sve i da dovedu 10 top pojacanja treba to uigrati rodjace,dok nama ostaju svi osim Gruje. Da ne odbranimo titulu ove godine treba cudo nebesko da se dogodi..

Reply
LA[K]I јун 7, 2016 at 19:58

Ako se Vosa, Cuka i Radnici pojacaju mislim da bi partizan bar sa timom koji do sada dovodi mogao da bude tek 5. ili 6. jer ovi ljudi koji dolaze u partizan su stvarno DNO DNA i ne da nisu za Evropu, nego nisu ni za nasu ligu. Mi treba malo da stanemo sa strancima u tome se slazem sa ovim gore.

Reply

Leave a Comment