Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Симоновић: Шутнуо бих опет и сваки пут

Марко Симоновић је у финишу меча погодио тројку и додатно слободно бацање, Звезда је надирала, репрезентативац Србије прешао је пут од потенцијалног јунака до трагичара, након промашеног важног шута, али на крају екипа није могла до још једног чудесног преокрета.

– Честитам им на победи. Заслужена победа, успели су да исконтролишу тај наш почетак и да одговоре на ту нашу енергију. Стварно смо добро отворили, они су то издржали, успели полако да се примакну и касније направили добру предност.

Било је прилике да црвено-бели у финишу поново потпуно анулирају предност, чини се, да нису смели да себи да допусте такве падове у игри, који су их овога пута скупо коштали.

– Имали смо можда шансу, вратили се у утакмицу, учинили финиш занимљивим, али ништа, идемо даље. За два дана – њихова публика.

Још један меч са много драме, који се ипак знатно разликовао у односу на претходни.

– Они су тад повели и држали предност, а ми смо овде повели, па су се они вратили, превели утакмицу. Очекујем стварно тешку утакмицу. Сигуран сам да ће хала бити пуна, али нема то везе, играли смо у таквим амбијентима и добијали утакмице, тако да не видим зашто не би и наредну.

Мало се брецнуо Симон на питање да ли би поново преузео на себе одговорност као у финишу када је упутио важан шут.

– Шутнуо бих опет и сваки пут, до краја каријере, увек. И кад прекинем каријеру опет ћу да шутнем! Толико.

Утисак једног једног припадника медија био је и да су играчи Партизана били борбенији.

– Не знам, ми смо желели ову победу и борили смо се, међутим, мало нас је пореметила та њихова атипична игра са Вилијамсом, који је преводио лопту у трећој четвртини и почео да убацује неке шутеве из један на један, што онако није типично за европску кошарку, али ето, то су убацили и направили неку предност, касније градили поен по поен, а ми смо улазили у неку нервозу. Мислим да то себи не смемо да дозволимо и мислим да треба да играмо много паметније и смиреније ову предстојећу утакмицу, јер ће бити стварно тешко пред њиховим навијачима. Они ће сигурно имати огромну енергију, тако да видећемо.

Једно од питања било је и да ли је било страха?

– Ма какви, ма јок, зашто би било страха? Играмо нормално. Добијали смо и можемо да добијемо за два дана – закључио је репрезентативац Србије.

Повезане вести

4 comments

dusan јун 8, 2016 at 15:21

nije poroblem sto si sutirao – problem je sto si promasio. izginite, ratujte, presing po celom terenu, sve na teren. svaku utakmicu jurite 20 razlike od ovog opada sto kaze otpisani 101. da li ste normalni, bre? ovo su najvaznije utakmice. dzaba cska, dzaba final eight, ako ovo ne dobijete. OVO MORA DA SE DOBIJE

Reply
otpisani101 јун 8, 2016 at 14:04

E moj simonovicu…jedini razlog za sinocni poraz su m..a…sa cska egal,pobeđujemo slavni real a raspali partizan svaku utakmicu vodi 20 razlike pa mi jurimo…u pitanju su utakmice pod pritiskom gde treba imati m..a…a nemaš ih ni ti ,ni većina tvojih kolega a ni trener radonjić…na žalost mnogi kod raspalio komšija ih imaju i tu je razlog poraza…dokazite u cetvrtoj utakmici da ih imate iii ne nerviraj me više…ni ti ni radonjic…zvezda šampion…

Reply
dexy122 јун 8, 2016 at 15:18

Ako neko u ovom timu ima m**a to su on i Guduric. Coveku je falila jedna trojka da nas vrati sa 15 razlike u produzetke potpuno sam. Dajte, izgubljena utakmica ko izgubljena utakmica. Moramo dobiti sledecu, to stoji, ali vi stvarno mislite da je Partizan toliko slab? Sa onoliko stranaca, uz malo srece, sa fantasticnim trenerom, ovaj Partizan moze da dobije bilo koga u ABA Ligi. A mozemo mi da se busamo u grudi da smo ne znas kako jaki, derbi je derbi i u derbiju ce uvek svako moci da pobedi. Inace bi to bilo jos jedno obicno navijacko rivalstvo a ne jedan od najzanimljivijih u Evropi, bilo fudbal bilo kosarka.

Reply
pera јун 8, 2016 at 20:06

Lupaj, lupaj ako ti ovi momci nisu dobri idi preko brda. Mi narednu sigurno dobijamo i to ubedljivo ovakva vredjanja nisu svojstvena za navijace Zvezde. Ponadali sus se ali samo toliko. Kakva bre m..a skroman tim moze da ima i avion izmedju nogu. Zaboravljate da je ponovo kriterijum sudjenja bio udri koga stignes i pogledajte ko je sudio Jovcic, Neskovic zato je i bio takav kriterijum sudjenja. Stoji da smo odigrali ispod svog nivoa ali nije tragedija.

Reply

Leave a Comment