Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Гудурић: Направила се атмосфера као да је смак света

Невероватне ствари се дешавају Звезди у последња два меча финалне серије, када тим који је играо егал утакмице са шампионом Европе, екипом ЦСКА из Москве, допушта вечитом ривалу да направи велику разлику, која овај пут није могла да се достигне и поред великог притиска што на паркету, што са трибина.

Марко Гудурић, јунак друге утакмице, сада није имао свој дан, али истиче да ривал није срећно стигао до тријумфа и поред велике панике у њиховим редовима у самом финишу.

– Мислим да није срећа. Заслужили су ову победу као што смо ми заслужили ову прошлу. Опет смо покушали да се вратимо, али овог пута је било касно. Играли су јаче. Ми смо вероватно већ у главама подигли пехар пре утакмице и мислим да нас је то коштало.

Млади кошаркаш и новопечени сениорски репрезентативац Србије оптимиста је пред четврти сусрет финалне серије и поред тога што ће сада притисак са трибина бити додатни фактор који ће Звезди отежати пут до одбране титуле.

– Били смо опет близу. То је кошарка, ми смо прошлу победили, они су ову. Идемо јако следећу и да пробамо опет да победимо пред њиховим навијачима. Даћемо све од себе, као што смо прошлу утакмицу одиграли тако ћемо и следећу. Треба да држимо скок као што смо држали, морамо да поправимо одбрану и да смањимо њихове поене из контранапада. Мислим да имамо велике шансе.

Ако ништа друго, овај пораз је отрезнио екипу, која мора много боље да се носи са ситуацијом у којој се налази, јер је до опуштања дошло и после прве утакмице, као и после друге која је добијена на мишиће.

– И даље водимо. Направила се атмосфера као да је крај, смак света, али сигурно да је незгодно и непријатно, јер су сви очекивали да ћемо победити. Сад опет треба да се вратимо пред њихове навијаче. Знамо како ће бити, сигурно још боља атмосфера него прошли пут, али морамо да одговоримо на то. Шампиони раде те ствари и морамо да покажемо – истакао је Гудурић.

Повезане вести

4 comments

pera јун 9, 2016 at 09:20

Mozda je i sladje da ih naduvate pred njihovim fanovima.

Reply
damir јун 8, 2016 at 22:14

Još nije ali se potrudite da ne bude!

Reply
TheClansman јун 8, 2016 at 14:01

Odigrali ste za kladionicu, nadam se da ćete ponovo igrati za Zvezdu.

Reply
dusan јун 8, 2016 at 12:42

vidi, sine, jeste smak sveta. uozbiljite se

Reply

Leave a Comment