Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Јовић: Овако је слађе, ово се завршава и без ноге

Видно уморни, али и презадовољни урађеним у напорној сезони, Звездине узданице Стефан Јовић и Бранко Лазић изашли су последњи пут ове сезоне пред представнике медија.

Јовић је позвао свог годину дана старијег саиграчима речима: “Ајмо заједно ћале“ и у сјајном расположењу започео је дијалог на терену.

– Готово је! – узвикнула је Звездина десетка, док је репрезентативни плеј улетео речима:

– ‘Ајде нећу да будем вулгаран сад, али овако је слађе, на њиховом паркету, пред њиховим навијачима. Мада, искрено, лепше би било да смо у прошлом мечу завршили све то, да овде цела дворана са нашим Делијама слави ово, али не сумњам да ће вечерас бити славље – истакао је Јовић.

Борбени бек завршио је меч раније због пет фаулова, а на крају је почео редом да се захваљује свима који су били уз клуб и допринели још једној сјајној сезони.

– Знали смо да следеће године нећемо бити на окупу, па смо мало продужили серију. У сваком случају честитке целој екипи, целом клубу на титули, на успешном завршетку сезоне, на свему што смо урадили ове сезоне, свим играчима, навијачима хвала што су нас бодрили. Све честитке.

1laz

Стефан је велики део меча провео у свлачионици, а Лазић је имао занимљив коментар у тренутку док су са трибина одјекивали пуцњи:

– Знао сам да ће се вратити, рекао сам му да мора да се врати како зна и уме, без ноге – без ноге, али мора – истакао је Лазић, док се Јовић у свом стилу надовезао:

– Јаој бре… Па не знам, имам неки хематом на леђима од пада, јер сам свом тежином пао на кост позади, али и без ноге се завршава ово.

– Бићемо на окупу, нећемо бити сада за ова два месеца, човек ће имати више времена од мене да се посвети детету. Пази петарда овамо – упозорио је Јовић Лазића у стилу Мирка и Славка (Пази Мирко метак! – Хвала ти Славко спасао си ми живот), док је крај њих прохујала још једна мања експлозија, а затим наставио:

– Ту ће бити мало у предности да гледа како му дете расте, а ја ћу морати преко клипова и осталих… јадао се Јовић што због репрезентативних обавеза неће бити код куће, док се Лазић понудио као испомоћ речима:

– Бринућу ја и о твоме исто – истакао је борбени бек, док се Јовић уз осмех сложио:

– Може – након чега су се Звездини борци и дискретни хероји упутили ка навијачима да прославе још један пехар заједно са својим саиграчима.

Повезане вести

Leave a Comment