Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Звезда хтела Ђалму, ПАОК бржи?

Црвена звезда је према писању „Журнала“ желела да у своје редове доведе играча из Костарике, пуним именом Ђалма Брауме Мануел Абел Кампос (29, 175цм)!

Међутим, како пише „Моцартспорт“, тешко да ће до трансфера доћи обзиром да је играч прошао лекарске прегледе и само га параф дели од потписа за ПАОК! Наиме, Ђалма је тражио плату која је превисока за наш клуб, спортски сектор је преговарао са играчем надавши се да ће успети да га приволи на смањење, али се умешао ПАОК и узео играча плативши му тражену суму.

Ђалма је фудбалер који може да покрије обе крилне позиције, па чак и да игра у нападу. У каријери је наступао за Маритимо, Порто, Коњу, Касимпашу и Генчлербирлиги.

За Анголу је на 36 утакмица постигао 4 гола.

Повезане вести

2 comments

neso јун 13, 2016 at 00:44

ko hoce nek mi se luti i nek mi zameri zvezda ne moze da kupi igrace koje vrede i kvaletetne sa semenkama i kikirikima a nasa zvezda nema te pare pa ko dodje djabe dobro dosao i daje polovican igrac samo daje bez obestecejne i djaba djaba igrace svi su dobro dosli u zvezdu zar jos nismo svatili ocemu se radi i koje narodnake toest pesme pevaju terzic i raosavlevic izvinjavam se svima na ovaj izras znam da nije kulturan ali misli ti i strati nije isto mislim svati ce me svaki zvezdas sta sam kteo da kazem

Reply
pera јун 12, 2016 at 12:28

pa sto kukate za prosutim mlekom . kao grobari ste . isti isti isti

Reply

Leave a Comment