Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Прво појачање за КК, стигао центар!

Црвену звезду су у овом прелазном року за сада напустили Мајк Цирбес и Квинси Милер, али руководство клуба ради напорно не би ли се тим ојачао пред тешку и дугу сезону која се очекује.

Према информацијама које смо добили из више извора постигнут је договор са Николом Милутиновим (21, 212цм) који би требао да буде прво појачање за Црвену звезду! Милутинов ће потписати уговор са нашим клубом и неће бити позајмљени играч Олимпијакоса, клуба за који је играо од прошлог лета када је напустио Партизан.

maxresdefaultПодсетимо, Милутинов је и прошле године имао понуду нашег клуба али није дошло до договора те се отиснуо пут Грчке.

У току су преговори са још неколико веома квалитетних кошаркаша те се надамо да ће шеф струке Дејан Радоњић добити жељена појачања и да ћемо и у наредном периоду моћи да обрадујемо Звездашку јавност добрим вестима.

Повезане вести

11 comments

РУК јун 13, 2016 at 23:04

Џаба појачања ако остане овај несрећни Смрадоњић…

Reply
Hadži Dragan јун 13, 2016 at 22:07

Posle Milutinova,obavezno dovesti Zagorca i iz FMP-a vratiti Stefana Lazarevića.Radanova i Simanića pridružiti na pripremama prvom timu uz Davidovca,Apića i Dobrića,kao i malog Aranitovića,pa kako se pokažu.Što se Rebića i Tejića tiče,imali su 3 godine šansu i nisu isplivali.Znači ‘ajd zdravo.

Reply
drmr јун 13, 2016 at 18:25

Jovic, Tulson,
Lazic, Pulen, Dobric,
Guduric, Zagorac, Simonovic (mozda i Davidivac),
Mitrovic, stranac (koji mora biti zver, skocan, jak, brz),
Milutinovic, Dubljevic i Apic…
Dati u Megu Rebica, Tejica, Simanica, Glisica i Aranitovica da osete senirsku kosarku na nivou ABA lige pa da vidimo ko sledece godine moze da igra (a ne da sedi na klupi) u Zvezdi. I to je to !!! Osvajamo ABA ligu, kup i nasu ligu lagano… Sta mislite ?

Reply
2pies јун 14, 2016 at 10:57

Necemo imati toliko meta za mlade igrace poput Apica, Dobrica i Davidovca. Mislim da ce Simanic biti u rotaciji u sledecoj sezoni i naravno Guduric + ako dodje Zagorac i Milutinov to su vec 4 igraca rodjenih 94. ili posle. Moje najvece pitanje je hoce li Dangubic ostati, posto nije jos uvek pokazao napadacki talenat koji neosporno ima. Jovic ce otici ako se neko od velikana isprsi, bas kao sto je i Kalinic otisao.
Meni su izuzetno zanimljivi Justin Dentmon na pleju i Mbakwe koji moze da igra i 4 i 5 i Eliot Williams koji je u drugom planu od kad je Djordjevic napustio Panatinaikos i ocekujem da ce dobiti otkaz.

Reply
drmr јун 14, 2016 at 19:49

Iskren da budem ja bi pustio Dangubica jer mi deluje jako kosarkaski neintaligentan iako je projektovan za pocetnu dvojku… Siguran sam da to sto on igra moze da igra i Dobric koji uz to moze i nesto da pogodi spolja… Sto se tice Simanica, ako hocemo da od njega nesto bude, potrebno je da igra po 25-30 minuta svaku utakmicu sa seniorima i to na svojoj poziciji cetvorke, gde bi protiv nasih protivnika realno bio topovsko meso (nama dovoljno mase ni snage) a po meni trojku ne ume da igra, tako da bi mu Mega legla potpuno, kao i Rebicu, Tejicu, Aranitovicu i Glisicu, koji bi tamo proigrali… Moze da dodje i Williams ali mislim da je mnogo skup za nas… Sto se tice Apica mislim da lagano moze da bude u ekipi jer smo celu proslu i predproslu sezonu igrali sa smo dva centra a on moze da pokrije i cetvorku. A za Davidovca sam cuo da je allround igrac, klasicna trojka, sa dobrim sutom, tako da moze da igra ABA ligu bar po 10-15 minuta, dok Gudurica mogu da vidim po potrebi i na dvojci… Tako da bi imali dosta solucija sa razlicitim tipovima igraca…

Reply
Bata јун 13, 2016 at 17:59

Dobrodosao u najveci klub na Balkanu .

Reply
ShoNe јун 13, 2016 at 16:33

Od domacih igraca dovesti jos Zagorca, Nikolica i Dobrica. Mozda bi mogli i Apica da bude rezerva Milutinovu. Velika steta sto je Nastic prekinuo saradnju sa Miskom i on je dobar igrac. Posle jos tri stranca, ako bude potrebe i ako pronadjemo dovoljno kvalitetne. Treba da budemo realni, tesko cemo naci stranca Milerovog kalibra, a Danilo Nikolic je na slicnom nivou, tako da se treba usredsrediti na njega.

Reply
kastiljo јун 13, 2016 at 18:38

Stranca Milerovog kalibra nas klub verovatno ima pun tefter…Milera su krenuli da prate u maju prosle godine,ali nije hteo da dodje dok ne proba u NBA…Milutinov mi nikako ne uliva poverenje,mislim da nije centar koji treba da bude broj 1,vec dovesti neku zverinu od igraca kome bi Milutinov bio rezerva…Sledece godine EL nikad jaca,nema autsajdera,mislim da Milutinov tu ne moze da bude prvi centar…Tesko cemo za Cirbesa naci zamenu…

Reply
drmr јун 13, 2016 at 19:01

Milutinov da bude svakako drugi centar, prvi nikako, samo mozda da se projektuje za sledecu godinu da bude prvi ako se dobro pokaze ove, nesto nalik sansi koja je data Cirbesu… Neki centar iz Barse bi nam legao po meri, ili neki iz jacih ekipa iz Italije ili Nemacke koji nije mnogo skup a dobar je fajter… To ce se vec nekako i naci nego nam jos vise treba jedna zver na cetvorci koja moze da kompenzuje Mitroviceve mane na toj poziciji…

Reply
pera јун 13, 2016 at 16:19

Ok a sada Zagorac da se zapuše usta grobarima koji se nadaju božićnjem poklonu.

Reply
pera јун 13, 2016 at 18:13

Znači ima i grobara na forumu. Lepo bogami i treba Zvezda je institucija za njih, interesuju se ljudi. Ima nekih naznaka da će pored Milutinova vrlo brzo biti jasna situacija i sa Zagorcem. Ostalo je u našim redovima. Nama su potrebna 15 igrača da bismo imali relaksiran roster za celu sezonu. Nikolić nije neophodan jer se nadam da će majstor Simke ostati a pridružiće mu se Dobrić. Bilo bi dobro kad bi smislili i tu drugu peticu pa da onda idemo pevajući na pripreme. Potpisati Vasu na dve godine.

Reply

Leave a Comment